Barça Atlètic - Osasuna Promesas: Segueixen somrient en posicions de Play-off (1-0)

Barça Atlètic - Osasuna Promesas: Segueixen somrient en posicions de Play-off (1-0)

Luismi Cruz, amb un llançament magistral de falta, ha decidit un matx treballat que permet als blaugranes ampliar la ratxa de partits invictes

El somriure blaugrana segueix al Johan Cruyff, segueix a les posicions de Play-off d'ascens a Segona Divisió. El Barça Atlètic ha derrotat Osasuna Promesas gràcies a un golàs de falta de Luismi Cruz. Aquesta victòria per la mínima en un partit treballat ha suposat el 12è partit sense perdre dels blaugranes, que estan construint un fortí a casa. 

La pilota s'ha mogut al compàs del Barça Atlètic. L'Osasuna Promesas ha dit la seva amb una pressió alta que, esporàdicament, els de Rafa Márquez han pogut espolsar-se. Els canvis de joc i les passades filtrades han servit per trencar per moments l'alta energia navarresa. En aquest context, el matx s'ha desenvolupat en posicions de poc perill inicial per a les porteries d'Astralaga i Yoel. 

Només el desequilibri d'Estanis ha testat els guants del porter visitant en el marc de la possessió barcelonista. En canvi, amb el pas dels minuts, el 31 ha sentit el creixement visitant. Yoldi, Jony i Pau Martínez, amb un xut al travesser, han tallat la respiració de molts blaugranes. Els serveis des de la cantonada i les imprecisions barcelonistes han donat ales als de Pamplona, que han monopolitzat les ocasions de gol. Ara bé, quan menys s'esperava, el Johan Cruyff ha vibrat amb l'única celebració de la primera part. Malauradament anul·lada per mans de Casadó en el control abans d'enviar la pilota al fons de la xarxa. 

Gol de traca i mocador per capgirar el pes ofensiu del matx 

A la represa, el Barça Atlètic ha transformat la tendència ofensiva del primer període. Un sensacional Estanis ha avisat amb un xut al pal després d'una jugada personal plena de quirats. La qualitat en forma de gol, però, ha arribat instants després. Una falta magistral de Luismi Cruz ha servit per estrenar l'electrònic. Un 1-0 que ha entrat per l'escaire i ha certificat el domini blaugrana en la represa. 

Aquesta alegria barcelonista ha deixat pas a capítols de letargia. Sense ser un domini aclaparador, els de Rafa Márquez han controlat per moments el guió amb un magistral Marc Casadó al mig del camp. Perquè Osasuna Promesas ha estat capaç de discutir el discurs blaugrana i ha sobresaltat els locals en més d'una ocasió. Barbero s'ha topat amb un gol anul·lat per fora de joc i, posteriorment, amb Astralaga. Dos moments que han posat nervis als culers. Desapareguts amb les pinzellades finals de Pocho i la solidesa de la rereguarda culer. 

Res ha fet perillar una treballada victòria blaugrana. El Johan Cruyff, on el Barça Atlètic no perd des del novembre, ha presenciat el 12è partit barcelonista sense perdre. D'aquesta manera, els culers es troben en tercera posició. Una plaça que dona accés al Play-off d'ascens a Segona Divisió. 

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 1
Osasuna Promesas, 0

Barça Atlètic: Astralaga, Álvaro Núñez, Carbonell, Chadi Riad, Román Vega, Marc Casadó, Moha (Aranda, min 90), Txus Alba (Aleix Garrido, min 72), Luismi Cruz (Pocho, min 81), Roberto i Estanis (Juanda, min 81)
Osasuna Promesas: Yoel, Irurita (Moreno, min 57), Dufur, Garriz, Llinares, Osambela (R. Azcona, min 77), Xabi, Eneko, Pau (lugar Adama, min 68), Yoldi (Barbero, min 57) i Jony

Gol: 1-0, Luismi Cruz (min 52)

Àrbitre: Lax Franco. Ha amonestat amb targeta groga els locals Álvaro Núñez (min 69), Luismi Cruz (min 80) i Aleix Garrido (min 89) i els visitants Garriz (min 21) i Diego Moreno (min 68)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut