El derbi barceloní, el diumenge 14 de maig a les 21.00h

El derbi barceloní, el diumenge 14 de maig a les 21.00h

El partit que els culers jugaran al RCDE Stadium, que podria servir per segellar del tot la Lliga, serà el penúltim de la jornada 34

Ja s'han fet públics els horaris de la jornada número 34 de la Lliga i el Barça ja sap que es veurà les cares contra l'Espanyol el pròxim diumenge 14 de maig a partir de les 21.00h del vespre. El derbi, que es jugarà al RCDE Stadium, podria certificar matemàticament la consecució del títol pels blaugrana si així ho determinen els resultats dels culers i dels seus perseguidors en aquell moment.

Els blanc-i-blaus, immersos en la lluita per la permanència, van aconseguir treure un empat en el partit de la primera volta, disputat a l'Spotify Camp Nou el 31 de desembre i que va acabar amb empat després de les dianes de Marcos Alonso per la banda barcelonista i de Joselu pel bàndol perico.

El partit que es disputarà en tres setmanes serà una nova oportunitat pels culers d'augmentar encara més les grans xifres aconseguides a domicili, amb la possibilitat d'establir rècords en la història del Club en aquest aspecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut