Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva

Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva

L'equip, a les ordres de Xavi Hernández i amb el retorn de Christensen,, que ha fet part de l'entrenament amb el grup, s'ha exercitat l'endemà de guanyar l'Atlètic

L'activitat no para pel primer equip del Barça i els jugadors s'han donat cita aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per dur a terme l'habitual sessió de recuperació postpartit. En aquest cas, menys de 24h després d'haver donat un altre cop sobre la taula en superar l'Atlètic de Madrid a l'Spotify Camp Nou, els de Xavi Hernández han començat a preparar el partit d'aquest mateix dimecres a Vallecas (22.00h).

Christensen fa part del treball amb el grup

En l'entrenament d'avui s'ha produït el retorn d'Andreas Chrostensen, lesionat el 23 de març en un partit amb Dinamarca i que ha fet part del treball amb el grup, per ultimar la seva posada a punt de cara a la recta final de temporada.

A banda del retorn del central danès als entrenaments, també hi han estat present tota la resta de jugadors del primer equip disponibles i amb la presència de Juanda i Rosanas del Barça Atlètic i dels juvenils Lamine Yamal, Ángel Alarcón y Aleix Garrido.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut