El Femení C, campió perfecte!

El Femení C, campió perfecte!

El conjunt blaugrana s'ha proclamat campió de Segona Catalana, amb 24 victòries en 24 jornades

Temporada impecable pel Femení C, que s'ha proclamat aquesta tarda campió del Grup 3 de Segona Catalana. El conjunt dirigit per Ivan Molpeceres ha derrotat per 0 a 2 al Molins de Rei i ha certificat oficialment així el títol dues jornades abans del final de la competició. "Hem treballat molt bé, l'equip cada cop s'ha mostrat més compacte i les jugadores han anat creixent jornada rere jornada", comenta el tècnic del Barça. 

Les blaugranes estan fent una temporada per emmarcar, i els números així ho confirmen: 291 gols a favor en 24 partits (una mitjana de més de 12 gols per jornada), i cap en contra. De fet, aquest 0-2 davant les terceres classificades és el resultat més curt aconseguit aquest curs. Amb la primera posició, també han obtingut l'ascens a Primera Catalana de cara a la temporada vinent. 

Aquest equip es va crear de cara al curs vigent, amb la intenció d'acompanyar a les jugadores per minimitzar el salt entre el Juvenil i el Barça B. I les prestacions han estat a l'altura de l'esperat, tant a nivell de resultats com a creixement futbolístic. De fet, tant Magdalí Capdevila com Núria Pon han gaudit de minuts amb el filial. "Ha estat un any per treballar molt a nivell tàctic amb cada jugadora, i perquè interioritzin diferents sistemes", afirma Molpeceres. Un projecte que, en només una temporada, ja està assentat en el futbol femení blaugrana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut