Chelsea - FC Barcelona: Conquereixen Stamford Bridge (0-1)

Les blaugranes superen a les “blues” a l’anada de les semifinals de la Champions League i l'eliminatòria s'haurà de resoldre del tot a l'Spotify Camp Nou

El Barça femení està una mica més a prop de la final d’Eindhoven després d’haver superat al Chelsea per 0-1. L’obra d’art de Hansen al minut 4 de partit ha estat suficient per superar a les angleses en un Stamford Bridge amb gairebé 28.000 persones. El proper dijous 27 d’abril, l’Spotify Camp Nou dictarà sentència per saber quin dels dos equips jugarà la final de la Champions.

La màgia de Hansen

Quina manera de començar unes semifinals de la Champions League per les jugadores de Jonatan Giráldez! Quan s’havien jugat només quatre minuts, Hansen ha posat per davant al Barça amb un autèntic golàs. La noruega ha agafat la primera pilota que ha tocat i l’ha enviada directe a la porteria amb un xut de fora de l’àrea.

Després del gol, les blaugranes s’han posat ràpidament a buscar el segon gol del partit. Però els dos intents han acabat a les mans de Berger: primer el de Hansen i després el de Geyse. El Barça dominava el partit, fins que el Chelsea ha començat a crear perill mitjançant els contraatacs.

I precisament en un d’aquests, han arribat a marcar un gol, que finalment l’àrbitra ha anul·lat per fora de joc de Sam Kerr. Minuts més tard, Lucy Bronze ha tret una pilota de Reiten que anava directa a la porteria. Però les blaugranes han aconseguit tornar a dominar el partit mitjançant la possessió de la pilota i han aturat els atacs de les locals per anar al descans guanyant 0-1.

IMG_9973

No es mou el marcador

A la represa el partit ha començat més tranquil que a la primera part. Les blaugranes han aconseguit aturar el bon nivell amb el qual havien arribat al descans les “blues”, que en aquesta segona meitat els hi ha costat molt arribar a la porteria de Sandra Paños.

El Barça ha començat a buscar molt les bandes per atacar en el segon temps, amb una Salma Paralluelo i una Hansen buscant en tot moment l’espai a l’esquena de la defensa anglesa. Però no acabaven d’arribar amb perill cap dels dos equips.

Ja a falta de 10 minuts pel final del partit, Marta Torrejón ha tingut l’ocasió més perillosa de la segona part. La de Mataró ha rematat al pal una gran centrada de córner de Mapi León. Finalment, el marcador no s’ha tornat a moure i les blaugranes s’han emportat una victòria molt important per apropar-se a la final d’Eindhoven.