Xavi:

Xavi: "És el moment per tornar a demostrar la nostra identitat"

El tècnic culer reconeix que el partit contra l'Atlètic és transcendental "per donar un cop sobre la taula i tornar a tenir bones sensacions"

El Barça està preparat per rebre l'Atlètic de Madrid. El duel, marcat per la diada de Sant Jordi i per l'espectacle únic que es viurà aquest diumenge a l'Spotify Camp Nou (16.15 hores) és important per donar un pas més cap al títol de Lliga. La clau de la victòria passa per "tornar a ser reconeixibles i recuperar la nostra identitat", ha reconegut Xavi Hernández en la roda de premsa prèvia a l'especial duel d'aquest diumenge.

Recuperar l'ADN blaugrana

L'apassionant duel entre culers i matalassers arriba en un moment transcendental pels blaugranes. Després de dos empats consecutius a la competició domèstica, els homes de Xavi Hernández volen recuperar les bones sensacions a la Lliga: "És un moment perfecte per tornar a demostrar la identitat. El partit és un al·licient, és un duel per reaccionar i demostrar que volem guanyar el títol".

El mateix tècnic egarenc ha confessat que aconseguir-ho suposaria un cop a la taula: "La victòria gairebé eliminaria les opcions de l'Atlètic en la cursa per la Lliga. Ens queden 9 partits que són 9 finals. No ens podem relaxar".

Un rival camaleònic

Tot i que els culers estan mostrant la seva millor versió en l'aspecte defensiu, el terrassenc ha volgut deixar clar que els del Cholo són capaços de fer molt mal amb el seu estil de joc. "És un equip que domina moltes facetes del joc, ens poden pressionar a dalt i també controlen el bloc baix".

A més, a banda de la solidesa defensiva, l'equip madrileny té molta potència a la davantera amb jugadors com Griezmann , De Paul o Morata. "Són jugadors que tenen velocitat i capacitat de córrer a l'esquena. Poden posar-te en problemes gràcies a les transicions ràpides", ha assegurat l'entrenador català.

Novetat a la convocatòria

La llista de jugadors convocats per aquest duel vibrant no ha passat per alt a la roda de premsa. I és que entre els jugadors citats hi ha una novetat inèdita: Lamine Yamal. El jove jugador ha entrat en la convocatòria amb només 15 anys i 9 mesos. Xavi Hernández ha volgut ressaltar les qualitats del jugador: "Ens pot donar molt. És un jugador amb molta personalitat i encara és molt jove. Té unes condicions futbolístiques i un talent excepcional".

A més a més, de cara al partit de diumenge, l'equip ha recuperat efectius com Pedri i De Jong que han rebut l'alta mèdica. "De mica en mica anem recuperant la totalitat de l'equip. Dembele està a tan sols un pas i Christensen evoluciona bé", ha assegurat el tècnic blaugrana.

 

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut