Alexia Putellas, Premio Nacional del Deporte a la millor jugadora del món

Alexia Putellas, Premio Nacional del Deporte a la millor jugadora del món

La migcampista ha estat guardonada amb el Premi Reina Letizia, en un acte en què també ha estat distingida l'atleta blaugrana de triple salt Yulimar Rojas

La molletana Alexia Putellas segueix sumant reconeixements. Aquest cop ha estat una de les guardonades als Premios Nacionales del Deporte corresponents a l'any 2021, en un acte a Madrid presidit pels reis d'Espanya al qual ha acudit acompanyada, per part del Club, del president Joan Laporta i del directiu responsable del Futbol Femení Xavier Puig.

Al mateix acte, la blaugrana campiona olímpica, triple campiona del món i plusmarquista mundial de triple salt Yulimar Rojas ha estat també distingida per segon cop com a esportista d'Iberoamèrica més destacada de l'any, amb el Trofeu Comunitat Iberoamericana.

mini__GP26223

La migcampista i jugadora emblema del club blaugrana ha rebut el Premi Reina Letizia a la millor esportista de l’any. I és que Putellas va culminar un brillant 2021 en què van destacar les seves victòries a la UEFA Women’s Champions League, la Lliga i la Copa de la Reina amb el FC Barcelona, a més a més de fer història en alçar-se amb la Pilota d’Or i amb el títol “The Best” de la FIFA corresponent a la temporada 2021/22: dues fites que repetiria l’any següent.

 

La mateixa reina Letícia ha fet l’entrega a Alexia Putellas d’aquest guardó, que ha merescut un important reconeixement de la sala quan la jugadora ha sortit a rebre'l. "És el primer cop que rebo aquest premi i sento molt orgull de poder donar-li el meu nom i el del Club, amb un reconeixement al meu esport, que és el futbol" ha afirmat la jugadora.

D'altra banda, Yulimar Rojas ha rebut el reconeixement per part del rei Felip i ha expressat la seva satisfacció.

 

"Poder guanyar aquest trofeu m'enorgulleix i m'afalaga rebre'l per segon cop. M'agradaria que em recordin com a una gran dona que a través del seu esforç ha estat una referència per a tots els qui creuen que l'esport canvia vides", ha declarat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut