Guadalajara - Barça: Piconadora blaugrana (23-50)

Els de Carlos Ortega no ha donat opció al conjunt madrileny i continuen intractables amb ple de victòries

Els blaugranes s'han embutxacat una nova victòria a la Lliga Asobal. El Barça ha derrotat al Guadalajara per 23-50. El conjunt de Carlos Ortega no abaixa el ritme després de proclamar-se campió i continuen acumulant victòries a la competició regular.

Des del primer minut de partit, els blaugranes no han donat opció al Guadalajara amb una gran intervenció de Gonzalo Pérez de Vargas i amb els gols de Fàbregas, Ian Barrufet, Ricahrdson, Janc i Dika Mem. El tècnic blaugrana ha aprofitat per donar minuts a jugadors més habituals i han pres el relleu a la perfecció.

No perdonen

La primera part ha estat un autèntic monòleg blaugrana. Els de Carlos Ortega han dominat pel complet tots els aspectes del joc, tant ofensiu com defensiu. De fet, la combinació d'aquesta perfecció en el joc ha portat un marcador molt ampli durant el primer temps.

González Pérez de Vargas ha estat un dels protagonistes del duel. Amb les seves 12 intervencions a la primera part ha dinamitat l'atac blaugrana que a través de les transicions ha fet molt mal a l'equip local. Finalment, 12-21 per marxar a vestidors

Continua la golejada

A la represa, el conjunt barceloní no ha afluixat, sinó tot el contrari. En el lloc de Gonzálo ha sortit Nielsen que ha segellat també, una gran actuació. Les seves aturades i l'electricitat de jugadors com Fàbregas, Janc i Ian Barrufet han obert un autèntic abisme en el marcador.

Així doncs, el Barça ha continuat fabricant gols fins a arribar als 20 gols de renda. Finalment, el 23-50 final suposa un rècord anotador de l'equip blaugrana aquesta temporada. El rècord absolut són 51 vs. Sagunt fet el curs 14/15.

FITXA DEL PARTIT

Guadalajara, 23
Barça, 50

Guadalajara: Lombardi (1), Gorostidi (8), Falcón (1), Romanillos (1), Román(3), Chiuffa (1), Llorens (0), Dorado (1), Dorado (1), Simón (2), Serradilla (4), Serradilla (1), Silva (0), Lucía (-), Krimer (-), Santamaría (-).

Barça: Valera (4), Carlsbogard (3), Dika Mem (5), Balz Janc (5), N'Guessan (-), Gómez (1), Soler (4),  Cindric (2), Parera (4), Makuc (3), Richardson (5), Fàbregas (6), Barrufet (7), Pérez de Vargas (-), Nielsen (1)

Parcials: 2-6; 3-8; 7-14; 10-18; 12-10 // 12-26; 13-33; 14-38; 16-42; 20-45; 23-50 (final)

Àrbitres: Fernanda Espino Guerra - Víctor Navarro Baquero