CD Numancia - Barça: Punt de mèrit (0-0)

CD Numancia - Barça: Punt de mèrit (0-0)

Els blaugranes empaten contra el conjunt de Sòria i se situen amb 50 punts a la classificació, els mateixos que la Real Societat B

El Barça Atlètic ha aconseguit un punt importantíssim al Nuevo Estadio Los Parajitos. El conjunt de Rafa Márquez ha tret un empat contra el CD Numancia (0-0) en un partit travat on els blaugranes han posat la intensitat, però on no han estat capaços de perforar la porteria rival.

Tot i que no és una victòria, el punt que sumen els blaugranes en aquest partit és transcendental de cara a mantenir-se dins de la zona de play-off en la taula de la classificació. A hores d'ara, els culers van sisens empatats a 50 punts amb la Real Societat B.

Igualtat màxima

El partit al Nuevo Estadio Los Pajaritos ha arribat en un bon moment de forma per al filial blaugrana. Confiats que els de Rafa Márquez podrien aconseguir un bon resultat per continuar amb la bona dinàmica lliguera, els culers ha sortit a totes per intentar controlar el duel des del primer minut. Malgrat les intencions, el partit tenia un pla diferent pel conjunt barceloní. A l'inici, el ritme del duel ha estat travat i espès i això ha provocat que cap dels dos equips desenvolupés un bon joc ofensiu per crear ocasions de perill a les porteries d'Ayesa i Tenas.

La primera ocasió ha arribat dels peus de Carrillo. El jugador del Numancia ha aconseguit rebre una pilota a l'esquena dels centrals blaugranes, però el xut ha sortit desviat per sobre el travesser de la porteria de Tenas. Aquest avís rival ha servit per esperonar als blaugranes que fins al moment no havien aconseguit entrar en el partit. De fet, immediatament, els de Rafa Márquez han respost amb un xut des de la frontal de Luismi Cruz que ha blocat Ayesa.

En aquest punt del partit, els culers han assolit el domini la pilota, però el joc s'ha concentrat principalment en terreny propi. I és que malgrat mantenir la possessió, els barcelonins no han estat capaços de generar ocasions de joc caler. Finalment, els jugadors han marxat a vestidors amb el resultat intacte (0-0).

El marcador no es mou

A la segona meitat, els blaugranes han reprès el partit amb la necessitat de sortit amb una mica més de pólvora. I així ha estat. Tot i no generar ocasions de gol claríssimes, els de Rafa Márquez han jugat més a prop de la porteria connectant amb més facilitat que a la primera part.

Chadi Riad i Luismi Cruz han dinamitat l'atac blaugrana i juntament amb Diankou i Txus Alba han generat les jugades més esperançadores dels primers compassos del segon temps. Ara bé, tot i que el conjunt blaugrana ha gaudit de més jugades interessants d'atac, la possessió ha estat dominada pel conjunt de Sòria que no ha aconseguit atemorir els blaugranes en cap moment.

Als darrers minuts, el resultat continuava intacta i Rafa Márquez ha optat per moure la banqueta per intentar arribar a porteria rival amb més ocasions de marcar el gol que doni als tres punts als blaugranes. El conjunt de Sòria, sabent que l'equip blaugrana té un gran potencial golejador i que en més d'una ocasió, aquesta temporada, ha marcat gols en els últims compassos, ha decidit apostar per endurir la defensa.

Malgrat això, Roberto ha tingut l'última del partit en enviar un xut al travesser, però finalment, la jugada ha estat invalidada per posició antireglamentària. El partit ha acabat amb el marcador inicial intacte (0-0).

FITXA DEL PARTIT

Numancia, 0 
Barça Atlètic, 0

CD Numancia: Ayesa, Valín (Jordi Tur, min. 80), Gorka Pérez, Fer Román, Jaume Pol, Dani Sánchez, Toni Arranz, Bonaldo, Carrillo (Tamayo, min. 73), Mancebo (Muñoz, min. 67), Ruben Mesa.

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Chadi Riad, Diounkou, Moha, Roberto, Vega, Nuñez, Juanda (Fabio, min. 73), Txus Alba (Ilias, min. 73), Luismi Cruz (Pocho Roman, min. 79), Carbonell.

Àrbitre: Velasco Arbaiza. Targeta groga per Fer Román del CD Numancia

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut