Entrenament pensant en el derbi

Entrenament pensant en el derbi

Els homes de Xavi Hernández s'han exercitat al camp Tito Vilanova per preparar el retorn a la Lliga

Dissabte 8 d'abril d'entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els homes de Xavi Hernández s'han calçat les botes per dur a terme una sessió amb el partit contra el Girona a l'horitzó. 

Aquesta sessió matinal ha comptat amb els blaugranes disponibles, i també amb M. Casadó i Estanis del Barça Atlètic i els juvenils Garrido, A. Alarcón i Lamine Yamal. Tots s'han exercitat al camp Tito Vilanova per deixar enrere l'eliminació de la copa el passat dimecres i centrar-se en el derbi del Dilluns de Pasqua. A les 21 hores, Barça i Girona saltaran a l'Spotify Camp Nou per disputar la jornada 28 de Lliga, que guarda diverses estadístiques i curiositats que has de conèixer

Per continuar preparant aquest duel, els barcelonistes es tornaran a entrenar el diumenge 9 d'abril. Una sessió enquadrada en la prèvia del partit i que es podrà veure en directe a través de Barça TV+, els primers 15 minuts, a partir de les 15 hores. Abans, a les 13 hores, compareixerà en roda de premsa Xavi Hernández per analitzar aquest derbi a l'Estadi. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut