Barça - TM Benidorm: Un campió intractable (45-34)

Barça - TM Benidorm: Un campió intractable (45-34)

Els blaugranes han estat dominadors de principi a fi per assolir una 24a victòria de caràcter festiu

Un Barça recentment proclamat campió ha sumat una nova victòria a la Lliga Plenitude ASOBAL. Els somriures i l'ambient festius barcelonistes han començat abans del matx i han tingut continuïtat en un partit de clar domini barcelonista. Amb ritme, velocitat atacant i concentració defensiva, els de Carlos Ortega han derrotat sense sofriment el TM Benidorm (45-34). 

 

Ambient festiu des d'abans de l'inici

Els somriures ja s'han vist abans que la pilota comencés a volar. Perquè abans d'aquesta nova victòria blaugrana, l'afició culer ha rendit homenatge als campions de Lliga. En els prolegòmens del matx, el Palau Blaugrana ha augmentat els decibels per aplaudir jugadors i tècnics. Engalanats amb una samarreta commemorativa, decorada amb la paraula CAMPIONS al davant i amb tots els noms de la plantilla a l'esquena, han saltat a la pista a través del passadís del Benidorm. Això sí, la copa no ha estat palpable. Ho serà en l’últim duel al temple barcelonista; el primer cap de setmana de juny. 

Somriures en atac i en defensa

Ritme. Ha demanat Carlos Ortega en la pinya inicial. I els jugadors culers li han fet cas des del primer segon per donar continuïtat a la festa; aquesta vegada amb el joc. Amb un Dika Mem estratosfèric, el Barça ha obert les primeres escletxes. Per la seva part, l'elenc alacantí s'ha encarregat de baixar les pulsacions del matx amb atacs llargs i de set jugadors. Una formació que ha permès els blaugranes marcar des del camp propi. Fins i tot el porter Nielsen s'ha apuntat dos gols enmig del seu recital d'aturades. La defensa blaugrana també ha estat un dels altres arguments en uns primers parcials dominats pels locals. 

Els gols culers des de la molt llarga distància han seguit. Perquè Fernando Latorre ha continuat apostant per la porteria buida en els atacs. Una autèntica sagnia que els barcelonistes han enaltit amb una defensa quasi impenetrable. Sempre valedora de les àmplies diferències que ha vist l'electrònic. Aleix Gómez i Carlsbogard han mostrat efectivitat per enlairar el Barça encara més en els dígits anotadors. Sempre mantenint concentració defensiva i fam ofensiva, sustentada en els contracops, el marge més llarg de la primera part ha estat de dotze dianes. Una distància incontestable davant uns blaugranes alegres. 

La 24a victòria, al sarró

A la represa, el guió ha estat el mateix. Defensant quasi sense fissures, aquesta vegada amb Gonzalo Pérez de Vargas sota pals, i gols al contracop i a porteria buida. En conseqüència, la festa barcelonista no ha tingut fre i els avantatges grans han persistit. El +14 ha estat una bona prova que els de Carlos Ortega han mantingut el discurs autoritari. I sense importar els personatges barcelonistes que hi ha hagut sobre la pista del Palau Blaugrana. Els culers han portat el matx cap a la victòria final sense cap mena de perill. 

Abans, però, que aquesta 24a victòria arribés, el Benidorm ha despertat momentàniament davant un conjunt local que ha decrescut la seva efectivitat. Un temps mort de l'entrenador barcelonista per revifar el ritme ha mantingut els jugadors en alerta, que han reprès l'activitat aniquiladora al contracop. El marge havia passat de tenir dos dígits a un (+9), però, per moments, els blaugranes han retornat a la tendència de tot el matx de dos números de diferència. Així doncs, res ha evitat un nou triomf del Barça a la Lliga Plenitude ASOBAL. Una competició que avança al ritme imparable dels culers.  

FITXA DEL PARTIT

Barça, 45
TM Benidorm, 34

Barça: Nielsen (2), Dika Mem (4), N'Guessan (1), Makuc (2), Frade (4), Ian Barrufet (3) i Aleix Gómez (7) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Petrus (1), Ludovic Fabregas (3), Richardson (5), Carlsbogard (3), Cindric (1), Janc (5), Martí Soler (2), Pol Valera (2)
TM Benidorm: Roberto Rodríguez (-), Edu Calle (4), Adrián Sánchez (7), Dragan Šoljic (2), Filip Vujović (4), Santiago Barceló (-) i Lignieres (3) -set inicial- Samuel Ibáñez (-), Sempere (2), Iker Serrano (4), Oliver Hernández (-), Bernatonis (4), Moscariello (1), Rubén Santos (3)

Parcials: 6-3; 11-5; 15-7; 18-9; 22-12; 26-15 // 30-17; 33-20; 35-23; 38-29; 43-33; 45-34

Àrbitres: Jordi Ausás i Miquel Florenza

Assistència: 2.040 espectadors i espectadores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut