La convocatòria del Clàssic

La convocatòria del Clàssic

L'equip de Xavi Hernández jugarà aquest dimecres a l'Spotify Camp Nou la tornada de les semifinals de la Copa contra el Reial Madrid

El FC Barcelona afronta aquest dimecres un partit clau: la tornada de les semifinals de la Copa del Rei a l'Spotify Camp Nou. I ho farà per defensar el 0-1 de l'anada contra el Reial Madrid, amb l'objectiu de, novament, poder disputar una final de Copa. 

Aquest Clàssic, que està programat per a les 21 hores, ja sap amb quins protagonistes blaugranes podrà comptar. La llista l'ha donat Xavi Hernández aquest migdia, després de l'entrenament. I en la convocatòria hi ha els noms de Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, A. Alarcón, Estanis i Aleix Garrido.

Darrer entrenament abans del Clàssic

La Ciutat Esportiva, després d'un dia de descans, ha tornat a obrir les portes del primer equip del Barça aquest matí, en la prèvia del Clàssic. L'equip de Xavi ha fet una darrera sessió amb els jugadors disponibles al camp Tito Vilanova. 

També han entrenat Casadó, Arnau Casas i Estanis, del Barça Atlètic, així com els juvenils Garrido i A. Alarcón.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut