UDG Tenerife B - Barça B: Es trenca la ratxa (1-0)

UDG Tenerife B - Barça B: Es trenca la ratxa (1-0)

El filial blaugrana no pot remuntar el gol encaixat a la primera meitat, tot i intentar-ho fins al final

El Barça no ha pogut superar l'UDG Tenerife B. En un partit travat, les blaugranes no s'han pogut refer del matiner gol de les locals. Tot i la insistència del conjunt dirigit per Oscar Belis, no va arribar el premi del gol i van caure per un ajustat 1 a 0. Un resultat que frena la ratxa de dues victòries consecutives, però que deixa les blaugranes líders de Primera Federació.

El partit no ha començat bé per al Barça. Quan només havien passat 14 minuts del matx, Ainhoa ​​Delgado ha fet el primer gol per al Granadilla B. S'avançaven ràpidament les insulars, amb un gran cop de cap de la davantera local.

La sòlida defensa del Granadilla B no permetia que les blaugranes despleguessin el seu joc. Amb més possessió de pilota, les ocasions no arribaven i la desesperació s'apoderava de les jugadores del Barcelona.

La insistència no dona fruits

Una gran actuació de la portera illenca ha impedit el gol del Barça. Nayluisa aturava totes les pilotes que li arribaven. Ni tan sols els canvis introduïts per Oscar Belis han servit perquè el Barça desencallés el partit a favor seu. Al final, 1 a 0 favorable a les locals.

Tot i la derrota, el Barça arriba a l'aturada per seleccions com a líder de Primera Federació. El proper partit de les d'Oscar Belis serà el diumenge 16, davant de l'Espanyol. Un derbi per recuperar les bones sensacions i tornar a mostrar l'alt nivell que han demostrat les blaugranes durant tota la temporada.

Fitxa del partit

UDG Tenerife B, 1

Barça B, 0

UDG Tenerife B: Nayluisa Cáceres, Verónica Herrera, Eulàlia Lemes (Isabel Álvarez, min. 84), Aitiara Carballo (Sara López, min. 84), Ainhoa ​​Delgado, Giovana Dos Santos (Lara González, min. 90), Yerliane Moreno Bàrbara Martínez (Armindia Díaz, min. 84), Ndzana Fegue, Ana Fernández, Cindy García

Barça B: Txell Font, Martina Fernández, Berta Doltra (Alba Caño, min. 45), Noah Bezis (Laia Martret, min.45), Ari Mingueza, Lucía Corrales (Clara Rodríguez, min. 61), Julia Bartel (Magalí Capdevila , min 85), Giulia Dragoni (Ari Sánchez, min 71) María Pérez, Judit Pujols, Ari Arias

Gols: 1-0, Ainhoa ​​Delgado (min. 14).

Àrbitres: Nuria Sánchez, Elena Martínez i Alejandra Raza. Han amonestat amb targeta groga a Bárbara Martínez (Tenerife) i a Martina Fernández (Barça).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut