Un abril per sentenciar un títol i apropar-se a un altre

Un abril per sentenciar un títol i apropar-se a un altre

Set partits en 30 dies d'abril, amb un Clàssic, un derbi per la Mona, i duels molt atractius a l'Spotify Camp Nou

Amb l'arribada del mes d'abril, arriba també un mes que decidirà bona part de la temporada. En total, fins a set partits i dues competicions en joc que poden marcar el futur a curt termini de l'equip. Primer, per les sis jornades de lliga comprimides en 30 dies, que amb l'avantatge acumulat de 12 punts respecte al Reial Madrid, pot ser una distància definitiva en cas de mantenir-la fins al mes de maig.

El calendari del mes d'abril del Barça.
El calendari del mes d'abril del Barça.

El Clàssic de Copa, el gran partit del mes d'abril

El primer examen arriba ben aviat, el primer dia del mes, amb la visita al Martínez Valero d'Elx per jugar contra el cuer després de l'aturada pels partits de les seleccions, en un duel que també servirà de prèvia pel partit més estimulant de tot el mes.

Perquè el dia 5 es donarà per finalitzada la trilogia de Clàssics de les últimes setmanes amb la tornada de les semifinals de Copa a l'Spotify Camp Nou i el Barça buscant fer bo el 0-1 de l'anada al Bernabéu per assegurar-se un bitllet per a la final que es jugarà el 6 de maig a Sevilla.

Derbi per la Mona i triplet contra madrilenys

Després del Clàssic, tocará un nou canvi de xip i centrar tots els esforços en la lliga amb un derbi català contra el Girona que es jugarà el Dia de la Mona, el dia 10, a l'Spotify Camp Nou. Després del duel contra els gironins, tornarem a veure'ns les cares amb un equip madrileny.

I això serà així en tres jornades seguides, perquè ens tocarà visitar el Coliseum Alfonso Pérez de Getafe (16/04), rebre a casa un Atlètic de Madrid (23/04) que obra el mes en plena forma i tornar a Madrid per jugar a Vallecas contra el Rayo (26/04), en el penúltim partit d'abril.

El Betis, com a clausura

Perquè a banda del Clàssic de Copa, el derbi contra el Girona o el partit molt atractiu contra l'Atlètic de Madrid, els culers podreu gaudir d'un altre duel més que interessant per tancar el mes, amb la visita del Betis (30/04) en plena lluita per les posicions Champions.

Set partits, dues competicions i 30 dies per tenyir la lliga encara més de blaugrana i començar a reservar vols i habitacions d'hotel a Sevilla per buscar la 32a Copa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut