Desplaçament i entrades per al partit al camp del Getafe

Desplaçament i entrades per al partit al camp del Getafe

Viatge d'anada i tornada en autocar per 58 € i en tren per 158 € per a socis i sòcies i entrades a 60 € per al xoc del diumenge 16 d'abril a les 16.15 h

FC Barcelona Desplaçaments ofereix als seus socis, sòcies i col·lectiu penyista la possibilitat de viatjar amb autocar per assistir al partit de Lliga que el Barça disputarà al camp del Getafe CF el diumenge 16 d’abril (16.15 h).

Per aquest partit, FC Barcelona Desplaçaments dona la possibilitat de viatjar en autocar o en tren. El preu del desplaçament en autocar és de 58 € per als socis i sòcies, i de 70 € per als penyistes, preus als que cal afegir els 60 € del preu de cada entrada.

Pel que fa al tren, s'ofereix la possibilitat d'un viatge d'anada i tornada, per 158 € per a socis i sòcies, només d'anada, a 59 €, o només de tornada a 99 €. Els preus per a penyistes s'ìncrementen a 181, 67 i 113 €. A aquests imports també cal afegir els 60 € de l'entrada.

Els autocars sortiran a la matinada del mateix diumenge i arribaran a Getafe al matí. Es disposarà de temps lliure fins a les 16.15 h, hora de l’inici del partit. Un cop acabat l’enfrontament, es tornarà a agafar l’autocar de retorn a Barcelona. Pel que fa al tren, sortirà de l'estació de Sants el dissabte a la tarda i tornarà un cop acabat el partit.

El desplaçament es pot adquirir amb entrada a l’enllaç de sota fins al 5 d’abril a les 17.00 h o fins a exhaurir-se les places. Per aquells que ja disposin d’entrada, poden comprar el viatge fins al 14 d’abril a les 13.00 h.

Compra d'entrades sense viatge

Per aquells socis o sòcies que vulguin adquirir entrades per assistir aquest partit al camp del Getafe,  però sense la compra del desplaçament, poden adquirir-les fins al dimecres 5 d’abril a les 17.00 h, a un preu de 60 €, a l'enllaç següent.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut