Lewandowski, el jugador més rematador de la Lliga

Lewandowski, el jugador més rematador de la Lliga

Amb 41 xuts a porteria i 15 gols, el polonès es situa com un dels davanters més decisius de la competició

No és casualitat que Robert Lewandowski sigui l'actual pitxitxi de la Lliga. I és que actualment, el polonès, és el davanter més rematador de la competició domèstica amb 41 rematades, de les quals 15 han acabat perforant la porteria rival. Aquestes xifres denoten la inferència en el joc del "9" blaugrana, un dels jugadors que des de la seva arribada al club blaugrana, s'ha postulat com un dels imprescindibles de Xavi Hernández.

Rematades i gols

Ara com ara, Robert Lewandowski és el futbolista que més xuts a porteria ha realitzat de tota la competició regular. Amb 41 rematades en 22 partits disputats i 15 dianes és el balanç més positiu de la classificació ofensiva. Això suposa que cada 2 o 3 xuts a porteria, un acaba en gol.

Si ens centrem en els xuts a porteria, el "9" és amb diferència el davanter més participatiu. El segueixen jugadors com Karim Benzema o Vinicius Junior amb 30 rematades en 16 i 25 partits 11 i 8 gols respectivament.

A les portes del top 3 rematadors hi ha el segon pitxitxi de la Lliga, Enes Ünal. Amb 2 gols menys que el davanter blaugrana (13) se situa com el 4t jugador més rematador de la competició amb 28 xuts en 26 partits.

Dins del top 10 europeu

Si obrim el ventall i ens fixem en les cinc principals lligues, el davanter blaugrana també està posicionat entre els millors davanters del continent. Actualment, Robert Lewandoski se situa com a sisè jugador més rematador, tan sols a dos xuts d'entrar en el top 5. Només el superen jugadors com Kylian Mbappé (58), Leo Messi (46), Harry Kane (46), Erling Haaland (44) i Jonathan David (43).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut