Barça - Joventut: El Palau vibra amb un nou derbi blaugrana (87-71)

Barça - Joventut: El Palau vibra amb un nou derbi blaugrana (87-71)

El Barça ha desarmat els badalonins, que han vist com tot intent de remuntada quedava frenat pels blaugrana, liderats per un gran Satoransky

Un grandíssim tercer quart del Barça ha dinamitat del tot el derbi contra el Joventut de Badalona (87-71). Els blaugrana han anat per davant en tot moment, i sempre que la Penya amenaçava amb la remuntada, aquesta quedava neutralitzada pels culers, que ja sumen cinc victòries seguides.

Petit avantatge al descans

El derbi ha donat el tret de sortida amb els blaugrana buscant la forma de desmarcar-se una mica en el marcador. El primer intent ha estat amb un 18-8 a final del primer quart, però els verd-i-negres han tancat el període amb cinc punts seguits després del primer temps mort de Carles Duran (18-13).

En el segon, la Penya ha començat millor però cinc punts seguits de Mike Tobey i un triple de Sanli, que augmentaven els pobres percentatges des del perímetre, han servit per agafar un cert marge que els de Jasikevicius han estat capaços de mantenir fins al temps de descans (39-30), en una primera meitat d'una anotació bastant pobra i molt poc encert des de la línia de tres.

El tercer quart decanta el partit pels culers

Al sortir de vestidors, els jugadors blaugrana ho han fet amb el canell mésentonat i han començat a caure els triples. Mirotic ha obert el camí que ha seguit un brillant Tomas Satoransky i Jan Vesely aportant més punts des de la mitja distància i de la pintura fins que s'ha tancat el millor quart pels blaugrana (67-51).

Amb la feina pràcticament feta, calia no donar opció als badalonins. Però els de Carles Duran han aprofitat un moment on el partit s'ha escalfat, i amb una antiesportiva de Tobey i un triple de Guy s'han posat a 12, moment que ha aturat Jasikevicius amb un temps mort. Ha hagut de respondre de la mateixa manera el tècnic visitant, perquè s'ha trobat amb un triple de Sanli i una esmaixada espectacular de Satoransky que, ara sí, han acabat de matar el partit.

Toca tornar a pensar en l'EUrolliga

En els minuts finals, amb tot el peix venut, uns i altres han donat minuts als menys habituals i per part blaugrana han tingut participació Nnaji i Oriol Paulí i tots dos han pogut fins i tot anotar per fer una clausura perfecta de la festa blaugrana en el derbi. Un triomf que dispara al Barça al liderat de la lliga a l'espera de dos derbis més en la jornada del diumenge.

El Baskonia rep el Bilbao Basket mentre que el Reial Madrid visita la pista del Fuenlabrada, abans que el Barça torni a posar el xip Eurolliga per jugar a Belgrad contra el Partizan i a casa contra Alba de Berlin amb l'objectiu de segellar el factor pista en els Playoff.

 

Fitxa del partit

Barça: 87

Joventut: 71

Barça: Satoransky (19), Laprovittola (5), Abrines (7), Mirotic (10), Sanli (16) - cinc inicial - Vesely (4), Tobey (7), Kalinic (5), Higgins (5), Jokubaitis (6), Nnaji (1) i Paulí (2).

Joventut: Vives (2), Guy (13), Parra (9), Brodziansky (7), Tomic (11) - cinc inicial - Ribas (4), Birgander (6), Kraag (4), Busquets (0), Feliz (15) i Okeke (0).

Parcials: 18-13, 21-17, 28-21, 20-20.

Àrbitres: Jordi Aliaga, Francisco Araña i Vicenta Marínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut