El Barça fa una crida a l'afició per al partit del primer equip femení contra la Roma a l'Spotify Camp Nou

El Barça fa una crida a l'afició per al partit del primer equip femení contra la Roma a l'Spotify Camp Nou

El primer equip de futbol femení presenta la seva pròpia versió de ‘Tu ets el Barça’ amb un vídeo que apel·la a la família blaugrana i a la importància de la seva assistència al partit de tornada de quarts de la UWCL

L’equip dirigit per Jonatan Giráldez es troba en un moment excel·lent, com a líder de la Lliga que continua sense conèixer la derrota, i que ja acumula 66 punts i 22 victòries en 22 jornades. Demà torna la UWCL i en tant que les jugadores hauran de complir amb el seu compromís a Roma a les 21.00 h, la setmana vinent la cita és a casa i el Club ha llançat una crida a l’afició per escalfar motors amb un vídeo sota el lema ‘Tu ets el Barça’, on s’apel·la als i les culers com a peces clau a l’Estadi.

El mes de febrer passat el FC Barcelona ja va llançar la campanya ‘Tu ets el Barça’, amb un vídeo protagonitzat per Xavi Hernández en què ell mateix parlava en primera persona als socis i sòcies, aficionats i aficionades d’arreu del món, posant èmfasi en el paper clau que aquests juguen en els dies de partit. I ara és el torn del Femení, que presenta la seva pròpia versió del vídeo amb Aitana Bonmatí, Mapi León, Marta Torrejón, Sandra Paños i Ingrid Engen com a protagonistes. ‘Sempre ens han dit que el futbol es juga 11 contra 11, però al FC Barcelona això no és així’, ‘El Barça juga a la gespa i també a la grada’ o ‘Per això necessitem el teu suport a l’Spotify Camp Nou, perquè tu ets el Barça’ són afirmacions amb què les jugadores es dirigeixen a l’afició.

L’Spotify Camp Nou tornarà a ser l’escenari de joc del femení per acollir el partit de tornada de quarts de final de la UWCL contra la Roma, el proper dimecres 29 de març a les 18.45 h. Una tarda en què les jugadores esperen reviure a l’Estadi, que ja s’ha convertit en territori Champions per a les de Giráldez, el mateix ambient i expectació que en les anteriors ocasions amb un públic que mai falla a donar suport a l’equip. Rememorar moments històrics de rècord, convertir el temple blaugrana en un veritable clam i comptar amb l’escalf del públic és l’objectiu del Club amb ‘Tu ets el Barça’.

 

El Femení, batent rècords a l’Spotify Camp Nou

Per cinquè cop el Barça Femení disputarà un partit de la UEFA Women’s Champions League a l’Spotify Camp Nou. El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors i espectadores, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril passat, davant de 91.648 persones. En tots dos casos es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení. 

A la temporada 2022/23 els i les culers han continuat donant suport a l’equip, amb un partit davant el Bayern de Munic el passat 24 de novembre del 2022 que va significar la millor assistència en un partit de la fase de grups de la història de la UWCL amb 46.967 espectadors i espectadores. Després d’aquesta fita, en el partit contra el Rosengard del 21 de desembre del 2022 es va assolir la segona millor xifra de públic en un enfrontament de la fase de grups, amb la presència de 28.720 espectadors i espectadores.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut