Lewandowski: “Anem pel bon camí”

Lewandowski: “Anem pel bon camí”

A la nova REVISTA BARÇA entrevistem en exclusiva Robert Lewandowski, que parla de la seva integració al Club i de les passes que es donen per tornar el Barça al lloc que li correspon

Set mesos després d’arribar al Barça, Robert Lewandowski ha parlat per a la revista del Club i s’ha mostrat positiu i optimista amb el futur immediat de l’equip. “El primer mes d’estar aquí ja vaig veure que hi havia molt de potencial, però en el futbol no és fàcil canviar les coses en només una setmana o en un mes. S’ha de ser pacient, es necessita temps. Ara veig que tot va pel bon camí, perquè tenim molts jugadors joves. Ells, precisament, necessiten més temps per sentir i entendre les coses, per canviar la seva mentalitat”, comenta en aquest sentit.

El davanter polonès assumeix amb naturalitat el seu lideratge, a dins i a fora del vestidor, i subratlla la manera de veure el futbol del seu entrenador: “Xavi era un gran jugador i jugava de mig­campista, així que veia el camp des d’una perspectiva central. Per això és capaç de veure moltes coses: com jugar amb la pi­lota, com jugar sense... Sempre ens diu que hauríem de ser capaços de canviar la dinàmica del partit, que no cal esperar a la mitja part per variar algunes coses”.


Per altra banda, Lewandowski observa en aquesta entrevista que cal adaptar l’estil als nous temps, perquè el futbol evoluciona: “Sé que, per l’ADN del Barça, hem de buscar fer sempre un bon joc, però hem d’entendre també que el futbol va canviant. Per exem­ple, el joc del Barça de deu anys enrere, pot­ser no funcionaria ara. Ens hem d’adaptar al futbol i ensenyar el millor que tenim".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut