Una defensa que continua sent impenetrable

Una defensa que continua sent impenetrable

El Barça continua mostrant la seva millor versió defensiva i ja acumula 18 porteries a zero en 24 partits

No és casualitat que les victòries del conjunt blaugrana comencin des de la solidesa defensiva. Gràcies a un bon treball en defensa des del xiulet inicial, els culers aconsegueixen dissoldre l'atac rival per firmar triomfs crucials per la classificació. Aquesta temporada els de Xavi Hernández acumulen xifres de rècord en l'àrea petita sent l'equip amb menys gols encaixats i amb més porteries a zero de tota la competició.

Neutralitzen les rematades rivals

Els blaugranes tan sols han rebut un xut a porteria en els darrers dos partits. En l'anada de la semifinal de Copa contra el Madrid, els culers van aconseguir neutralitzar l'amenaça ofensiva blanca i van arribar al xiulet final sense rebre cap xut entre els tres pals.

Aquesta tònica també es va reproduir en el partit de lliga contra el València. I és que el conjunt taronja tampoc va ser capaç de fer cap xut a la porteria de Ter Stegen fins al darrer minut del partit.

Divuit porteries a zero

Una altra xifra que denota la solidesa defensiva de l'equip barceloní és el nombre de porteries imbatudes d'aquest curs. Els blaugranes han aconseguit no encaixar cap gol en 18 de les 24 jornades disputades, una dada que tan sols ha aconseguit un equip més en tota la història de la Lliga: el Deportivo de La Corunya la temporada 93/94. 

A més, Ter Stegen tan sols ha hagut de recollir la pilota del fons de la porteria en vuit ocasions. Aquesta xifra representa un rècord inèdit en la competició en aquestes alçades del curs. De fet, el millor balanç de gols en contra fins al moment també era del Deportivo de La Corunya la temporada 93/94 amb 9 gols.

Un fortí com a local

Aquesta temporada, la porteria de l’Spotify Camp Nou està sent un mur inexpugnable. El porter teutó tan sols ha encaixat un gol en tot el curs: el penal de Joselu en el derbi contra l’Espanyol. Així doncs, el Barça també està mostrant la seva millor versió com a local deixant la porteria imbatuda en 10 dels 11 partits disputats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut