Reial Murcia - Barça Atlètic: Empat de prestigi i orgull (1-1)

Reial Murcia - Barça Atlètic: Empat de prestigi i orgull (1-1)

El filial blaugrana ha tret un punt contra el Reial Murcia després de posar-se per sota en el marcador en el primer temps i amb una gran reacció a la segona meitat

Punt d'honor el que ha aconseguit el Barça Atlètic en la seva visita a Murcia forjat després de reaccionar al gol inicial dels murcians i amb una gran reacció a la segona meitat, on fins i tot hauria pogut endur-se els tres punts d'un camp on els locals només han concedit una derrota.

Sense pors tot i l'escenari imponent

Amb un ambient de luxe i un Enrique-Roca-Nueva Condomina pràcticament ple per un duel entre dos equips amb aspiracions de fer play-off, el filial blaugrana ha saltat a la gespa sense cap mena de complexos i amb un parell d'intents d'Àlex Carbonell i Luismi Cruz que han sortit alts.

La tònica dominant era la igualtat, i l'únic argument ofensiu dels murcians semblava el veterà Pedro León, que ha monopolitzat les ocasions dels locals en el primer temps. En primera instància, amb un xut des de la que ha fregat el pal de la porteria de Rafús. 

En segona, amb una falta que ha pogut refusar el porter vigatà i a la tercera ja no ha perdonat. L'exfutbolista del Reial Madrid ha rebut una passada enrere des de línia de fons i tot i fer un xut mossegat, l'ha creuat lluny de l'abast de Rafús (1-0, min.43), en l'última ocasió abans del descans.

Álvaro Núñez s'estrena per certificar un punt d'or

A la represa, els de Rafa Màrquez han agafat les regnes del partit, i en el primer quart d'hora la possessió era d'un 90% pels culers. Costava que arribessin les ocasions, però només n'ha fet falta una per trobar l'empat. La incorporació d'Álvaro Núñez l'ha vist a la perfecció Fabio Blanco, que li ha penjat la pilota des de la banda contrària i el lateral, disfressat de davanter centre, ha rematat de cap, picat i creuat, per superar el porter murcià (1-1, min. 64).

Després del gol, i amb el carrusel de canvis hi ha hagut ocasions per totes dues bandes, però no s'ha mogut el marcador. El Reial Murcia ha avisat amb una jugada individual d'Arnau Ortiz, però ja en el temps afegit, quan el Barça Atlètic jugava amb un menys per l'expulsió d'Alpha Diounkou, una falta lateral picada per Juanda i rematada per Chadi ha estat a punt de capgirar el marcador, però Joao Costa ha salvat els seus. 

Quan semblava que no quedava temps per a res més, els locals n'han disposat duna de molt clara, amb Andrés Carrasco xutant de forma precipitada quan li havia caigut una pilota morta dins l'àrea, en la darrera jugada d'un partit que hauria pogut caure per tots dos costats però que deixa un Barça Atlètic reforçat després de sumar en un dels camps més complicats del campionat.

 

Fitxa tècnica

Reial Murcia: 1

Barça Atlètic: 1

Reial Murcia: Joao Costa; Rueda, Alberto González, Iñigo Piña, Alberto López; Julio Gracia, Galindo (Armando, min.86), Ganet (Arnau Ortiz, min.69); Pedro León (Carrasco, min.91), Loren Burón (Dani Romero, min.69) i Alberto Toril (Alfon, min 69).

Barça Atlètic: Arnau Rafús; Álvaro Núñez, Pelayo, Zalaya, Dionkou; Casadó, Álex Carbonell (Barberà, min.75), Moha; Luismi (Chadi, min.87), Fabio Blanco (Juanda, min.65) i Roberto Fernández (Txus Alba, min.75).

Gols: 1-0, Pedro León (min. 43); 1-1, Álvaro Núñez (min. 64).

Àrbitre: Orellana Cid. Ha amonestat a Pedro León i Alberto Toril, del Reial Murcia, i a Àlex Carbonell i Alpha Diounkou, que ha acabat expulsat per doble groga, per part del Barça Atlètic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut