Barça - Pozo: Primera derrota a casa (2-3)

Malgrat el resultat, els blaugranes mantenen la primera plaça amb sis punts més que els seus perseguidors

Fi a la ratxa de nou triomfs lliguers. El Barça necessitava una victòria moral per refer-se de l’eliminació de la Copa d’Espanya, però malauradament no ha pogut ser. El Pozo Murcia ha derrotat als blaugranes (2-3) en un partit marcat per una primera part boja i una segona amb un domini insuficient blaugrana. Els 3.522 espectadors del Palau han vibrat amb els gols de Lozano i Marcenio, tot i que finalment no han estat suficients per emportar-se el duel.

Bogeria inicial

El partit ha començat molt igualat, però de seguida ha virat cap a un duel boig amb intercanvi de gols constants. Mentre una recuperació de pilota del Pozo ha propiciat el primer gol visitant a càrrec de Valerio (0-1, min.4), un contracop conduït per Andre Coelho i finalitzat per Lozano ha suposat l'empat al marcador (1-1,min.7)

Pocs minuts després, quan semblava que el Barça podia marcar el segon gràcies a una falta indirecta, l'acció ha acabat amb gol visitant. En una jugada assajada, la pilota ha rebotat en Marcenio i ho ha sabut aprofitar a la perfecció Taynan que ha batut a Feixas (1-2, min. 11). Però el "18" blaugrana ha pogut esmenar la seva errada marcant novament el gol de l'empat (2-2, min.11).

Quan semblava que el partit s'estabilitzava una mica ha arribat la tercera avantatge dels de Múrcia, que a la contra i amb una definició perfecta de Darío ha marcat el tercer (2-3, min.12). Finalment, abans del descans el marcador no s’ha mogut més i s’ha arribat amb el resultat de 2-3.

Control blaugrana però sense gols

A la represa, el partit ha canviat completament de guió. Després d’una primera part revolucionada amb molts gols, però també amb molts errors, la segona ha pres un ritme més pausat. Amb aquest context, el Barça ha aconseguit imposar el seu estil de joc amb un ritme intens però planificat. Tot i que els de Jesús Velasco han fet un pas important per empatar o guanyar el partit, faltava el més important: el gol.

Malgrat que han gaudit de nombroses oportunitats de marcar el tercer, els blaugranes  no aconseguien perforar la porteria visitant, en part gràcies a Juanjo, exblaugrana i actual porter del Pozo. Fins i tot, Lozano ha tingut l’ocasió de marcar el tercer en un doble penal per mans de Taynan, però Juanjo ha parat el xut. Finalment, sense cap gol a la segona part, el partit ha finalitzat amb el 2-3.

Tot i la desfeta no hi ha temps per lamentacions, ja que aquest dimarts vinent hi ha la decisiva eliminatòria a partit únic contra Jaén (20.30 hores) per ser a la Final Four de la Copa del Rei.

Barça, 2
Pozo, 3

Barça: Miquel Feixas, Antonio, Adolfo, Matheus, Pito -cinc inicial- Coelho, Sergio González, Ortiz, Lozano, Marcenio, Catela.

Pozo: Juanjo, Valerio, Taynan, Rafa Santos, Taffy – cinc inicial- Alberto García, Ricardo, Marcel, Fernando, Darío, Gadeia.

Gols: 0-1, Valerio (min.4); 1-1, Lozano (min.7); 1-2, Taynan (min.9); 2-2, Marcenio (min.10); 2-3, Darío (min. 12)

Àrbitres: Carreira Romero i Ferrero Carballal. Pels blaugranes targeta groga per Feixas. I per part del Pozo targetes grogues per Taynan i Fernando