Barça - Solideo PHC Sant Cugat: Continuen invictes (9-3)

Els blaugranes no fallen al Palau Blaugrana i continuen líders sense perdre a la Parlem OK Lliga

Victòria del Barça amb solvència al Palau Blaugrana! Els culers continuen amb la seva ratxa d’imbatibilitat i amplien el seu avantatge a nou punts respecte al Deportivo Liceo després de guanyar per 9-3 al Sant Cugat. Un partit on els blaugranes han sentenciat a la primera part, on a més, han superat els 100 gols a la Lliga en només 18 partits.

Els següents partits al Palau Blaugrana seran el proper 23 i 26 de febrer davant el Lodi i el Deportivo Liceo.

Quatre gols en tres minuts

Ha sortit millor el Barça al partit. Dominador, però en els primers minuts el porter del Sant Cugat ha estat el protagonista. Només Alabart ha estat capaç de superar-lo, amb un gran xut des de 6,25 metres, impossible per Bonneau. Així i tot, el porter ha estat clau perquè el Barça no augmentés el seu avantatge abans del minut 19.

Però a partir del segon gol blaugrana, el Barça ho ha marcat quasi tot. Primer, el 8 ha posat el segon entrant i definint al primer pal (2-0, min. 19), però només tres minuts després, Joao Rodrígues ha posat el tercer després de rematar una gran assistència de Nunes (3-0, min. 22). I en el mateix minut han arribat dos gols més pels d'Edu Castro, Pau Bargalló ha marcat el seu segon gol del matx picant la pilota sobre el porter (4-0, min.22) i Marc Grau ha culminat un gran contracop (5-0, min. 22), per marcar el tercer gol blaugrana en el mateix minut.

El Barça ha sentenciat el partit en gairebé tres minuts, però el Sant Cugat no s'ha donat per vençut i ha provocat una blava a Marc Grau, però Carles Grau ha aturat la falta directa de Pol Galbas, que un minut després no perdonaria des del punt de penal (5-1, min. 24). Però, Helder Nunes ha replicat el penal a l'últim minut del primer temps per mantenir els cinc gols d'avantatge (6-1).

Sentència blaugrana

A la represa, els de Sant Cugat han disparat primer i han retallat distàncies amb un bon remat de Pau Gilabert dins de l'àrea. Un gol que tornava a posar als de Sant Cugat a quatre gols.

Però ben aviat els d'Edu Castro han tornat a augmentar la diferència a cinc gols. Amb un gran gol de João Rodrigues, que amb molta precisió rematava dintre de l'àrea i posava el 7-2 al marcador del Palau. Quatre minuts després, Pol Galbas ha marcat pel Sant Cugat per tornar a intentar ficar-se al partit.

Gol que no ha fet patir al Barça, ja que els culers han sabut mantenir el resultat i no concedir ocasions, fins que després de la desena falta visitant, Marc Grau ha posat el vuitè a la segona acció de la falta directa. El 9-3 definitiu, l'ha marcat Pau Bargalló, per completar el seu hat-trick, rematant una bona passada d'Alabart.

LA FITXA

Barça, 9
Solideo PHC Sant Cugat, 3

Barça: Carles Grau, João Rodrigues, Marc Grau, Pau Bargalló i Helder Nunes – cinc inicial – Joan Pascual, Ignacio Alabart, Sergi Panadero i Sergi Llorca.

Solideo PHC Sant Cugat: Basptiste Bonneau, Pol Galbas, Xavi Serrallonga, Joan Farnés i Abel Moya – cinc inicial – Tomas Villares, Pau Gilabert i Jofre Vila.

Gols: 1-0, Ignacio Alabart (min. 8); 2-0, Pau Bargalló (min. 19); 3-0, Joao Rodrigues (min. 22); 4-0, Pau Bargalló (min. 22); 5-0, Marc Grau (min. 22); 5-1, Pol Galbas (min. 24); 6-1, Helder Nunes (min. 25); 6-2, Pau Gilabert (min. 28); 7-2, Joao Rodrigues (min. 32); 7-3, Pol Galbas (min. 36); 8-3, Marc Grau (min. 42); 9-3, Pau Bargalló (min. 47).

Àrbitres: Oriol Escobar López i Oriol Garriga Mas. Faltes: 7:11.