Barça - Inter: S'escapa la final (1-1, 1-4)

Els de Jesús Velasco perden a la tanda de penals i no podran revalidar el títol de la Copa d'Espanya

No ha pogut ser. El Barça de futbol sala no podrà revalidar el títol de la Copa d'Espanya després de caure eliminat contra el Movistar Inter. En un partit equilibrat, que s'ha decidit a la tanda de penals després de l'1-1 amb què s'ha acabat el temps reglamentari. Però la sort i l'encert no han acompanyat els culers, que s'acomiaden de Granada.

Equilibri en l'electrònic

Una semifinal d'altura, en un partit d'alt voltatge. I que ja des del primer temps ha estat emocionant. El Barça ha començat millor, amb tres ocasions de Lozano i una de Pito. També l'ha tingut Coelho en un inici de partit en què el Barça podria haver marcat el primer en poc més de tres minuts. A poc a poc, però, l'Inter ha anat despertant i, mitjançant les botes de Fits, ha començat a generar perill. A més, s'ha trobat amb un gol de Raúl Gómez que l'ha avançat en el marcador (0-1, min 9).

Un cop dur per al Barça, que ha intentat empatar de totes les maneres, però ha tingut problemes per connectar en els metres finals. A més, ha perdut Carlos Ortiz, que s'ha fet mal i no ha pogut jugar més, sumant-se així a les absències de Ferrao i Dyego, a la graderia animant els seus companys.

Dídac ha tingut la més clara, en un xut que la defensa de l'Inter ha tret com ha pogut (min 12). La insistència, però, ha tingut el seu premi i Sergio González, a 38.8 segons per al descans, ha aconseguit l'empat (1-1, min 20).

A la represa, el Barça ha sortit millor i ha tancat l'Inter. Pito n'ha tingut un parell, però ha estat Lozano, de primeres després d'un córner de Marcenio, qui ha tingut l'ocasió més clara i ha obligat Jesús Herrero a lluir-se.

El pas dels minuts, però, ha beneficiat l'Inter, que havia intentat inquietar la porteria blaugrana en alguna contra però que ha agafat més pes en el joc. Fins i tot ha gaudit d'un penal a falta de menys de 4 minuts per al final, però un enorme Dídac Plana ha aturat el xut de Drahovsky. Amb l'amenaça de la tanda de penals, Lozano ha tingut la última del Barça (min 39), però res no ha mogut aquest electrònic.

Els penals, per a l'Inter

En els penals, un gran Jesús Herrero ha estat l'heroi i, tot i començar rebent el gol d'André Coelho, ha aturat els llançaments de Matheus i Pito. Per part de l'Inter, Pola, Cecilio, Martel i Raúl Gómez han transformat els xuts que, finalment, han classificat els madrilenys per a la final de la Copa d'Espanya. S'escapa, doncs, una nova final per al Barça i la possibilitat de poder sumar un nou títol.

LA FITXA

BARÇA, 1 (1)

INTER, 1 (4)

Barça: Dídac, Antonio, Catela, Sergio Lozano, Pito -cinc inicial- Matheus, Marcenio, Ortiz, André Coelho, Sergio González, Adolfo, Puigvert, Touré.

Inter: Jesús Herrero, Sepe, Cecilio, Rubi Lemos, Raúl Gómez -cinc inicial- Kaito, Martel, Lazarevic, Fits, Drahovsky, Pola.

Gols: 0-1, Raúl Gómez (min 9). 1-1, Sergio González (min 20). | Penals: 0-1, Pola. 1-1, André Coelho. 1-2, Cecilio. 1-3, Martel. 1-4, Raúl Gómez.

Àrbitres: Cordero Gallardo, Carrillo Arroyo. Groga a André Coelho, Catela, Pito i Dídac, del Barça, i Fits, Cecilio i Martel, de l'Inter.