Pol Valera, blaugrana fins al 2026

Pol Valera, blaugrana fins al 2026

El jove central s’ha incorporat a la disciplina blaugrana a les ordres de Carlos Ortega

El FC Barcelona i Pol Valera han arribat a un acord pel qual el jugador s’incorporarà al Club les properes tres temporades i mitja. D’aquesta manera, el central finalitzarà el seu contracte el juny del 2026.

Valera va debutar amb el Fraikin Granollers la temporada 2017/18, on va jugar només onze partits. A partir de l’any següent, el central ja va fer-se un forat a la rotació del primer equip vallesà i cada temporada ha anat millorant el seu joc. A banda de dirigir l’equip des de la posició de central, Valera també pot ocupar la posició de lateral esquerre. Aquest fet ha permès que cada any els seus registres anotadors hagin augmentat exponencialment, fins a arribar a la temporada anterior, quan va anotar 154 gols (5.31 per partit) en els 29 xocs de Lliga que va jugar.

12 gols aquesta temporada davant del Barça

Aquesta temporada el Barça i el Granollers han jugat dues vegades, en què els homes dirigits per Carlos Ortega s’han endut la victòria. Però l’aportació de Pol Valera va ser fonamental per al seu equip. En l’enfrontament de Lliga al Palau el vallesà va fer cinc gols, mentre que a la final de la Supercopa de Catalunya va marcar-ne set.

Incorporació immediata

La incorporació de Pol Valera a mitjans de la temporada ha estat a causa de les lesions de Haniel Langaro i Tim N’Guessan. Malgrat que en el cas del francès s’espera que pugui tornar a l’equip properament, la lesió de Langaro és de llarga duració i el Club ha preferit avançar una operació que tenia prevista per al proper estiu i incorporar un jugador català amb talent i futur per seguir allargant el cicle guanyador del Barça.

Bruno Reguart, cedit al BM Granollers

En la mateixa operació, el Barça ha cedit el jove central del Barça Atlètic Bruno Reguart al Fraikin Granollers. El jove blaugrana s’estarà a Granollers fins a l’estiu del 2024 en qualitat de cedit i, d’aquesta manera, el jugador que fins ara dirigia Ferran Porres al segon equip culer podrà agafar experiència a la Lliga Plenitude Asobal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut