Venda d’entrades per al partit contra el Manchester United a l’Spotify Camp Nou

Venda d’entrades per al partit contra el Manchester United a l’Spotify Camp Nou

Aquest dimarts els socis i sòcies disposen d’una període de 24 h exclusiu de prevenda, abans d’obrir-se dimecres a la resta d’aficionats

Aquest dimarts 31 de gener a partir de les 11 hores s’inicia un termini de 24 hores de prevenda, exclusiva per als socis i sòcies, de les entrades per al partit que el Barça i el Manchester United disputaran al Camp Nou el dijous 16 de febrer a les 18.45 h., corresponent a l’anada dels setzens de final de l’Europa League.

Els socis i sòcies tenen un 20% de descompte en el preu de les entrades d'aquest partit, i per carnet de soci es poden adquirir un màxim de quatre entrades.

A partir de les 11 hores del dimecres 1 de febrer, les entrades es posaran a la venda també per a la resta de socis i per al públic en general.

Les entrades per a aquest partit s’han d’adquirir a través del web del club, al següent enllaç.

Les entrades que es posen a la venda no estan a disposició dels seguidors del Manchester United.

Cessió de l'abonament amb formulari

Per assistir a aquest partit amb un carnet d'abonat, caldrà ser el titular de l’abonament, i si no ho és, el titular haurà de fer una cessió de l’abonament a través d'aquest formulari, a la persona que n'hagi de fer ús, sigui sòcia o no ho sigui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut