Joan Laporta: “És un títol especial”

Joan Laporta: “És un títol especial”

El president del FC Barcelona lloa la figura de Xavi i es mostra satisfet per poder retornar l’alegria als culers després de gairebé dos anys sense títols

Dia d’alegria a Can Barça. La victòria per 1-3 a la final de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid ha permès els culers tornar a celebrar un títol, cosa que no passava des de l’abril del 2021. Ha estat el primer títol de l’era Xavi, motiu d’especial orgull per al president Joan Laporta: “És una meravella d’entrenador. Estic convençut [que triomfarà] perquè té coneixements i personalitat”.

Joan Laporta ha catalogat aquesta Supercopa d’Espanya com un “títol especial” ja que és el primer d’una era. “El primer sempre sap molt bé”, ha declarat, alhora que s’ha desfet en elogis també cap a tots els seus jugadors. “Tenim una generació de jugadors extraordinària. Gavi es mereix l’honor de ser l’MVP però ha estat mèrit de tot l’equip”, ha sentenciat. 

Per acabar, el president Joan Laporta també ha volgut felicitar la RFEF per la bona organització de la competició, duta a terme des de dimecres a l’Aràbia Saudita.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut