Barça Atlètic – CF La Nucía: Victòria agònica (2-1)

Triomf a l’últim minut dels homes de Rafa Márquez a l’últim partit de la primera volta

El Barça Atlètic ha tornat a jugar a l’Estadi Johan Cruyff 29 dies després de l’últim cop per tancar la primera volta amb una victòria davant La Nucía. Els blaugranes han guanyat gràcies a un gol de Fabio Blanco al darrer minut (2-1) en un partit igualat. Els d’Alacant havien empatat des del punt de penal a la segona part.

Els de Rafa Márquez tanquen la primera volta amb 29 punts, a la sisena posició, a un punt del play-off i a sis de les posicions de descens.

Domini blaugrana sense encert

Els blaugranes han estat molt superiors a La Nucía a la primera part, però no han pogut trencar el resultat inicial. Els de Rafa Márquez han creat molt perill, arribant moltes vegades a la porteria visitant gràcies al bon joc que han demostrat, però el gol pels culers es resistia.

L'ocasió més perillosa de la primera part l'ha tinguda Estanis Pedrola al minut 14 minuts, però Facundo Ackermann ha evitat en dues ocasions el gol. Els blaugranes ho intentaven per les bandes amb el mateix Pedrola i Luismi Cruz, però entre la defensa i el porter ho han evitat en totes les ocasions. La primera part ha acabat sense gols però amb un gran Barça.

Fabio Blanco, al rescat

A la represa les coses han canviat, ja que la primera que han tingut els jugadors de Rafa Márquez ha acabat dins de la porteria alacantina. I és que Victor Barberà s’ha quedat un refús després d’un xut d’Álvaro Sanz i no ha perdonat dins de l’àrea per inaugurar el marcador a l’Estadi Johan Curyff (1-0, min. 53).

A partir del gol blaugrana els visitants han donat una passa endavant i Pelayo ha hagut de treure una pilota sota pals. Però dos minuts després l’àrbitre ha xiulat un penal a favor de La Nucía per mans, i Fernando Pina no ha perdonat des dels 11 metres (1-1, min. 72).

Quan ja semblava que el partit s’acabava amb l’empat a 1, Fabio Blanco s’ha inventat una jugada a l’últim minut del partit per aconseguir el 2-1 al minut 93, quan només quedava un minut d’afegit.

LA FITXA

Barça Atlètic, 2

CF La Nucía, 1

Barça Atlètic: Rafus, Álvaro Nuñez, Pelayo Fernández, Chadi Riad (Zelaya, min. 88), Àlex Valle, Marc Casadó, Alvaro Sanz (Aranda, min. 73), Carbonell, Estanis Pedrola (Ilias, min 73), Barberà (Roberto Fernández, min. 84)  i Luismi Cruz (Blanco, min. 84).

CF La Nucía: Ackermann, Toner (A. López, min. 60), Adri León, Dasquet, Romera, Eneko (Marcos Bustillo, min. 75), Ismael (J. Garcia, min. 62), Javi Cabezas (Delegado, min. 62), Fer Pina, Josema (J. Gómez, min. 60) i Javi Martín.

Gols: 1-0, Barberà (min. 53); 1-1, Fernando Pina (min. 72); 2-1, Fabio Blanco (min. 93).

Àrbitre: David Cambronero Gonzalez. Que ha amonestat amb targeta groga a Marc Casadó del Barça i a Delgado, Bustillo i Romero de La Nucía.