Barça Atlètic – CF La Nucía: Tanquen la primera volta a casa

Barça Atlètic – CF La Nucía: Tanquen la primera volta a casa

(18:00 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana torna a jugar a l’Estadi Johan Cruyff 29 dies després per sumar tres punts en el tancament de la primera volta de la Lliga

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (18 hores) la jornada 19 de la 1a Federació, l’última de la primera volta, amb la visita del CF La Nucía a l’Estadi Johan Cruyff. El filial blaugrana torna a jugar a casa 29 dies després, ja que l’últim partit va ser el 17 de desembre, abans de les vacances de Nadal. Els culers volen tancar la primera meitat del curs amb una victòria davant la seva afició.

Dos punts de diferència

Els dos equips arriben al partit separats per només dos punts en la classificació. Els blaugrana són novens amb 26 punts, mentre que el conjunt d’Alacant és tretzè amb 24 punts. El rival d’aquest diumenge arriba en bona dinàmica, ja que no perd un partit de Lliga des del 20 de novembre. Des d’aleshores, han sumat tres victòries i tres empats. Entremig, La Nucía ha disputat dues eliminatòries de Copa del Rei. Després de superar el Las Palmas als penals, va caure eliminat contra el València (0-3).

En la prèvia del partit, el tècnic Rafa Márquez va afirmar que “a casa ens sentim més còmodes i volem els tres punts”. Sobre el rival, el tècnic blaugrana va comentar que “té un entrenador de molta experiència (César Ferrando) i jugadors interessants”. Per al mexicà, “serà important crear moltes oportunitats al davant i poder-les aprofitar”.

23 jugadors disponibles

La gran novetat en la convocatòria per a aquest partit és el porter Arnau Rafús, que ha estat inscrit aquesta setmana ocupant la plaça d’Iñaki Peña. Ha entrat en la llista en el lloc d’Arnau Tenas, que està a l’Aràbia Saudita amb el primer equip per la Supercopa d’Espanya. L’altre absent serà Juanda, que està concentrat amb la selecció de Colòmbia Sub20 per disputar el Sudamericà de la categoria.

Les notes positives són els retorns de Roberto Fernández, un cop recuperat de la fissura a la tíbia, i d’Emre Demir, després de perdre’s l’últim partit per unes molèsties lumbars.

Amb tot això, Rafa Márquez ha facilitat una llista amb els 23 jugadors disponibles: Nil Ruiz, Arnau Rafús, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Zacarías Ghailan, Alvaro Sanz, Roberto, Aranda, Estanis, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut