Arnau Rafús, inscrit amb el Barça Atlètic

Arnau Rafús, inscrit amb el Barça Atlètic

El porter de Vic de 19 anys, que està en dinàmica del filial des que es va recuperar d’una llarga lesió, portarà el ‘24’ que ha deixat lliure Iñaki Peña

El porter Arnau Rafús, de 19 anys, ha estat inscrit com a jugador del Barça Atlètic. El vigatà, que s’entrena en dinàmica de filial des que es va recuperar d’una llarga lesió de genoll fa unes setmanes, lluirà el dorsal ‘24’ que ha deixat lliure Iñaki Peña, que va ser inscrit com a jugador del primer equip el passat 3 de gener.

Cal recordar que Arnau Rafús va arribar al Club la temporada 2016/17 procedent del Vic Riuprimer i va arrencar la seva etapa culer a l’Infantil A. Des d’aleshores va anar avançant categories, i la temporada passada va ser campió de Lliga Divisió d’Honor i de la Copa de Campions amb el Juvenil A, tot i que des del mes de febrer va estar recuperant-se d’una greu lesió de genoll.

Un cop tancada l’etapa juvenil, Arnau Rafús va signar la renovació amb el FC Barcelona per una temporada més, i acabarà el curs com a porter del Barça Atlètic acompanyant Arnau Tenas i Nil Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut