Asvel Villeurbanne - Barça: Triomf d'orgull (75-82)
Ofert per

Els culers s'emporten la victòria en un matx molt disputat fins als darrers instants, amb un gran Higgins als minuts finals i un gran partit d'Abrines i Mirotic

Gran victòria blaugrana! Els culers s'emporten el triomf de la pista de l'Asvel (75-82) en un matx molt disputat fins al darrer minut. Després de la derrota al Palau contra la Virtus, els homes de Saras es retroben amb la victòria a Europa amb un bon treball de tot l'equip.

De menys a més a la primera part

El primer quart ha estat força pobre en atac, amb els culers intentant fer mal amb Mirotic però topant amb una bona defensa local. Després d'un baix marcador (15-11), el segon quart ha estat un festival anotador dels blaugrana, que han aconseguit fins a 31 punts en 10 minuts.

Amb un Abrines molt endollat (tres triples consecutius), el Barça seguia creixent, i el gran encert en atac ha permès als barcelonistes arribar al descans amb un contundent +9 (33-42).

El tercer quart ha estat tot el contrari, i un inici fulgurant dels locals, amb un parcial de 9-0, igualava de nou el matx (42-42). El local Fall, amb 23 punts, ha estat un maldecap per a la defensa blaugrana, que tot i així ha sabut reaccionar abans de tancar el període, arribant per davant al marcador a l'últim quart amb bons minuts de Higgins (60-63).

Reacció final

Després d'un nou mal inici culer (parcial de 6-0 inicial), seguia l'estira-i-arronsa constant entre tots dos conjunts. Però els culers, després d'un nou triple d'Abrines, han tret l'orgull amb un Higgins estel·lar: vuit punts seguits per tancar el partit. Finalment, 75-82 i victòria al sac per seguir a les posicions capdavanteres de l'Eurolliga.