Osasuna - Barça: Golejada a El Sadar (0-9)

Les blaugrana s'imposen de forma clara als vuitens de final de la Copa de la Reina

Victòria clara als vuitens de la Copa de la Reina. Un doblet de Bruna Vilamala ha situat les barcelonistes per davant al descans, però a la represa el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha firmat una gran actuació ofensiva ampliant la diferència fins al 0-9. Aquest partit davant l'Osasuna s'ha disputat a El Sadar i amb 6.167 assistents.

Bon inici culer

La primera arribada de perill ofensiu de les culers ha estat un xut alt de Vicky López als 19 minuts de joc. Poc a poc les barcelonistes han anat generat arribades de perill. Una centrada-xut de Nuria Rábano ha acabat amb una rematada de Salma Paralluelo per sobre del travesser.

Bruna Vilamala no ha perdonat poc després i ha situat el 0-1 als 23 minuts de joc. La jugadora blaugrana, molt activa, ha tornat a veure porteria poc després per marcar el 0-2. Tots dos gols amb assistència d’Aitana. Per contra, Osasuna ha enviat una pilota al pal al tram final de la primera meitat.

Amplien la diferència

A la represa el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha posat la directa. Salma Paralluelo, als quatre minuts, ha situat el 0-3. Un atac i gol del conjunt barcelonista, que ha vist com anava ampliant el marcador amb el pas dels minuts.

Geyse seria l’autora del quart gol de la nit i la seguirien novament Bruna (min 54), Salma (min 57), Aitana (min 67), Mariona (min 82) i Aitana (min 84). D’aquesta manera el Barça Femenina sumaria una clara victòria per 0-9.

Osasuna, 0
Barça, 9

Osasuna: Silvia Pérez, Irati Urruzola, Josune Urdaniz, Cecilia Ochoa, Miriam Ribas, Maria González, Iara Lacosta, Mar Torras, Arantxa Medina, Alexia Blanco, Merche Izal.

Barça: Gemma, L. Codina, Marta, Aitana, Paralluelo (Mariona, min 65), Geyse (Oshoala, min 72), Bruna (Bronze, min 65), Walsh, Nuria R., Maria Pérez (Emma, min 65), Vicky López (Ona Baradad, min 72).

Gols: 0-1, Bruna (min 23); 0-2, Bruna (min 26); 0-3, Salma Paralluelo (min 49); 0-4, Geyse (min 53); 0-5, Bruna (min 54); 0-6, Salma Paralluelo (min 57); 0-7, Aitana (min 67); 0-8, Mariona (min 82); 0-9, Aitana (min 84).

Àrbitra: Frías Acedo.