El gol de Bruna Vilamala en el seu retorn, escollit millor moment del desembre

El gol de Bruna Vilamala en el seu retorn, escollit millor moment del desembre

El gol de la davantera culer davant l'Alhama, després de superar la lesió, ha estat escollit pels culers com el moment més destacat del darrer mes de l'any, un espai presentat per GLS

Un gol. Però no un qualsevol. La diana de Bruna Vilamala davant l'Alhama, que suposava el 3-0 momentani a l'Estadi Johan Cruyff, ha estat votat pels culers a la web del Club com el moment més destacat del mes de desembre del Barça Femení.

Una diana que suposava molt més que qualsevol altre. I és que la davantera veia porteria per primera vegada després de la llarga lesió que l'ha mantinguda fora dels terrenys de joc diversos mesos. Una explosió d'alegria que representava la superació i constància al llarg de tots els mesos de treball per superar la lesió. 

Cal recordar que la resta de moments per escollir com a més destacats del mes eren la fotografia oficial de l’equip, la victòria contra el Rosengård a l’Spotify Camp Nou i la tornada de Cata i Jana als entrenaments. A més, tots els participants entren en el sorteig d'una samarreta. 

FCBarcelonaFemen-AlhamaCF4-0J12Lliga1aDivisiFemenina20222023_fcbfemeni_alhama-079-1
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut