L'experiència immersiva 'Barça, The Exhibition' aterra a Miami aquest estiu

L'experiència immersiva 'Barça, The Exhibition' aterra a Miami aquest estiu

Els aficionats podran gaudir d’aquesta exposició, que ofereix un recorregut per la història del club blaugrana, entre el 14 de juliol del 2023 i el 15 d’octubre del 2023 a l’Aventura Mall

La mostra Barça, The Exhibition arribarà a Miami entre el 14 de juliol del 2023 i el 15 d’octubre del 2023 a l’Aventura Mall. Els aficionats i aficionades del FC Barcelona podran gaudir d’un recorregut que combina una sèrie d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada, fet que brinda als visitants una experiència 100% Barça i fins i tot permet sentir l’emoció d’un dia de partit a l’Estadi. Una exposició única a través de la història blaugrana que mostra la singularitat de l’Entitat que l’ha portat a ser ‘Més que un Club’ i tot el seu llegat.

L’exposició de caràcter itinerant va fer la seva estrena mundial a Tel-Aviv, al maig del 2021, amb una gran acollida per part dels aficionats i aficionades culers. En una segona unitat de la mostra, aquesta ha estat visitant Mèxic, amb etapes a Monterrey i Guadalajara, on acaba d’obrir les seves portes el 16 de desembre del 2022 i es podrà visitar fins al 19 de febrer del 2023. Aquesta ha estat la primera parada de la gira amb què Barça, The Exhibition recorrerà diversos països del continent americà, i tindrà com a pròxima parada la ciutat de Miami.

Així, l'exposició arriba ara a Miami de la mà d’Experience X Inc., empresa nord-americana amb seu en aquesta mateixa ciutat i especialitzada en la organització d’esdeveniments i en el sector de l’entrete-niment. Miami, famosa per la seva associació al llarg dels anys amb tot el relacionat amb el món artístic i per voler convertir-se en una destinació turística de referència, acollirà la nova etapa d’aquesta exposició itinerant, que està previst que visiti diferents països d’arreu del món.

IMG_adapt 3200X2000

Nou sales per gaudir d’una experiència única

Barça, The Exhibition, produïda pel FC Barcelona en col·laboració amb l’empresa d’esdeveniments i entreteniment Proactiv, és una experiència dissenyada utilitzant les tecnologies més avançades per

apropar els seguidors culers i els apassionats pel futbol al Club. Al llarg de nou sales el visitant podrà descobrir a través d'una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l'equip, conèixer el seu estil de joc i viure en primera persona la il·lusió d’estar a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

També podran participar activament en jocs interactius situats en la zona Play Barça i accedir al Making History, el saló de la fama, on podran admirar trofeus, i pilotes d'or, així com articles usats i signats per diferents llegendes blaugrana. Un espai creat en col·laboració amb el Museu del Barça.

La Masia, centre formatiu en el joc i els valors del Club, també comptarà amb el seu propi espai en aquesta exposició. Gràcies a la tecnologia utilitzada, el visitant d’aquest espai se sentirà part de la història de l'Entitat, mentre que en altres de les sales podrà descobrir i conèixer millor l'estil de joc que distingeix el Barça a tot el món.

Finalment, un espai futurista mostrarà les iniciatives posades en marxa pel Club en l'àmbit de la I+D, entre les quals el Barça Innovation Hub (BIHUB), plataforma de coneixement i laboratori d'innovació esportiva destinat a millorar el rendiment dels esportistes i a crear productes i serveis que beneficiïn no sols el Club, sinó la societat en general. Així mateix, l'exposició comptarà amb una botiga oficial del Barça, amb un ampli ventall d'articles de marxandatge i retail del Club, a més de col·leccions ex-clusives.

Des del 16 de desembre és possible adquirir les entrades a l'exposició Aventura Mall de Miami, que obrirà les seves portes el 14 de juliol del 2023.

1920-X-1080

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut