Els jugadors del primer equip tornen a visitar per les festes nadalenques els infants hospitalitzats

Els jugadors del primer equip tornen a visitar per les festes nadalenques els infants hospitalitzats

Després de dos anys de no poder realitzar-se aquesta activitat a causa de la pandèmia, tota la plantilla del primer equip, acompanyats de membres de la directiva, han reprès aquesta tradicional acció de la Fundació FC Barcelona

El primer equip masculí de futbol del FC Barcelona ha visitat aquest migdia els infants hospitalitzats a diversos centres de Catalunya, acompanyats de membres de la directiva i representants i voluntaris de la Fundació FC Barcelona, i han reprès així la tradicional activitat social que es porta a terme en aquestes dates nadalenques. En els darrers dos anys la Fundació del FC Barcelona no ha pogut organitzar aquestes visites a causa de la pandèmia i s’han substituït per trobades online.

 

Aquesta visita dels jugadors és un moment d’alegria i emoció per a molts infants que malauradament estan hospitalitzats en aquestes dates, sensacions que també viuen d’una manera molt especial els jugadors i membres de la directiva.

Prèviament, el primer equip ha realitzat l’entrenament de portes obertes a l’Spotify Camp Nou, amb una assistència de més de 15.000 persones, i la seva recaptació total es destinarà al Projecte Robots del Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona, el qual permet a infants hospitalitzats o persones en situació de vulnerabilitat, que no tenen possibilitat de desplaçar-se a les instal·lacions del FC Barcelona, viure l’experiència “Barça” a través d'un robot amb connexions d’àudio i vídeo.

El robots Pol i Joyce han permès que el Jan, de 16 anys, hospitalitzat a Vall d’Hebron i la Noa, de 8 anys, hospitalitzada a l’Hospital HM Nens de Barcelona, hagin pogut gaudir des de la gespa de l’Estadi d’aquest entrenament del primer equip i fer-se una foto amb ells.

Un cop finalitzat l'entrenament, els jugadors, directius i directives i patrons de la Fundació FC Barcelona, s’han desplaçat a diferents centres hospitalaris de Barcelona per estar a prop dels infants hospitalitzats i oferir-los el seu suport i diversos obsequis. Els centres visitats han estat els següents:

  • Hospital Sant Joan de Déu (Sergi Roberto, Pedri, Lewandowski, Marcos, Eric i F. De Jong)
  • Hospital Vall d’Hebron (Ter Stegen, Dembelé, Memphis, Kessie i Arnau Tenas)
  • Hospital de Sant Pau (Jordi Alba i Ansu Fati)
  • Hospital de Barcelona (Sergio Busquets)
  • Hospital HM Nens de Barcelona (Bellerin i Christensen)
  • Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Ferran Torres i Kounde)
  • Hospital Parc Taulí de Sabadell (Balde i Gavi)
  • Cottolengo Padre Alegre (Iñaki Peña i Pablo Torre)
  • Casa Ronald McDonald (Araujo i Raphinha)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut