El Pionir espera el Barça per tancar el 2022

El Pionir espera el Barça per tancar el 2022

Els de Saras visiten un Estrella Roja en ratxa des de l’arribada d’Ivanovic (divendres, 19h)

El Barça visita aquest divendres, a les 19h, l’Estrella Roja de Belgrad en la que serà la 16a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que comparteixen el lideratge a Europa, tenen la difícil missió de vèncer a la Sala Pionir, un dels pavellons amb més ambient de la competició.

El rival

Ha aconseguit la victòria en 7 dels últims 8 partits d’Eurolliga des de l’arribada de Dusko Ivanovic a la banqueta. L’equip serbi compta amb un dels millors jocs exteriors d’Europa: Vildoza (15,2 punts i 4,5 assistències) i Nedovic (13,7 punts) són els estilets ofensius d’un equip que ha incorporat recentment l’argentí Facundo Campazzo. També cal destacar la feina de Ben Bentil (10 punts i 4 rebots), Petrusev, Dobic o Mitrovic.

Actualment ocupa la 10a posició, empatat amb el 7è classificat, amb un balanç de 8 triomfs i 7 derrotes.

El Barça

Recupera per al partit a Sertaç Sanli, recuperat dels problemes cervicals que l’han fet perdre’s els últims partits. Els de Saras, amb un balanç de 10-5, volen tancar el 2022 amb un triomf en un Pionir que estarà ple i amb un ambient espectacular. Els blaugranes han superat l’Estrella Roja, a Belgrad, en les seves últimes tres visites.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut