Saras:

Saras: "Estem lluny de la millor versió, tenim molt marge de millora"

L’entrenador del Barça ha repassat el primer terç de temporada a Barça TV

Sarunas Jasikevicius ha estat el convidat de luxe del programa ‘Dia B’ de Barça TV. El tècnic lituà, que afronta la seva tercera temporada a la banqueta blaugrana, ha repassat l’actualitat de l’equip i ha valorat la feina feta fins ara.

 

Les frases més destacades

“Estem on hem de ser. Estem aguantant en els primers llocs d’Eurolliga i ACB. No estem jugant molt bon bàsquet, però tenim molt marge de millora”.

“Si he canviat com a entrenador? He après molt de l’exigència de l’Eurolliga i ACB. El nivell d’entrenadors a Espanya és molt alt. En algunes situacions penso diferent a fa dos anys”.

“Tenir Vesely i Kalinic, que han disputat Final Fours, és molt important. Això unit als que tenim ens farà donar un pas endavant”.

“A Mirotic li hem dit que ha d’anar amb calma. Tenim la idea que faci la seva pretemporada i esperem que torni a ser el de l’any passat, va fer la millor temporada com a professional”.

“Laprovittola està còmode en el seu rol i tant de bo segueixi en aquest nivell i més consistent. La veritat és que ha canviat i guanyat partits”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut