El Barça comercialitzarà productes de l'NFL en algunes de les Barça Store

El Barça comercialitzarà productes de l'NFL en algunes de les Barça Store

Les botigues del FC Barcelona al Camp Nou, Canaletes i Westfield La Maquinista disposaran d’un espai amb alguns dels productes més exclusius de la principal competició de futbol americà als Estats Units

El FC Barcelona estrena des d’avui dilluns 19 de desembre un nou córner exclusiu de la National Football League (NFL) a algunes de les seves botigues insígnia. Així, la Barça Store del Camp Nou, de Canaletes i del centre comercial de Westfield La Maquinista comptaran amb un espai dedicat a la comercialització d’alguns dels productes més exclusius de la principal competició de futbol americà als Estats Units.

Aquest nou córner, que els aficionats i aficionades poden trobar en un espai reservat de les botigues, estarà destinat exclusivament a articles molt especials que s’aniran posant a la venda d’una selecció d’alguns dels principals equips de la NFL. Aquells que s’acostin a les tres Barça Store podran trobar samarretes i dessuadores dels Chicago Bears, Miami Dolphins, Las Vegas Raiders, Tampa Bay Buccaneers, Kansas City Chiefs. Aquesta especial col·lecció de peces de roba de la NFL estarà disponible des d’avui mateix i es presenta en versió per a adult.

Amb aquesta innovadora iniciativa, el FC Barcelona, a través de la societat Barça Licensing & Merchandising (BLM), té l’objectiu de començar a construir futures sinergies amb una de les principals lligues professionals referents arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut