Entrevista en exclusiva a Xavi al nou número de la REVISTA BARÇA

Entrevista en exclusiva a Xavi al nou número de la REVISTA BARÇA

Els socis i sòcies ja han rebut per correu electrònic la nova edició de la publicació corporativa en què l’entrenador del primer equip, entre altres temes, assumeix que la pressió per guanyar títols recau sobre ell

L’edició número 114 de la REVISTA BARÇA obre amb una entrevista en exclusiva a l’entrenador del primer equip, Xavi Hernández, en la qual, aprofitant el parèntesi del Mundial, fa una reflexió sobre com afronta el que queda de temporada, posant èmfasi en la fam de títols. Xavi parla de la seva idea de joc i del grup de futbolistes que entrena, al qual qualifica de “família”. Reconeix també que aquest equip portarà títols aquesta temporada i que la pressió d’aquest repte només fa que motivar-lo. El míster no només analitza el present, també parla de futur, representat en figures com Gavi, Pedri i Ansu, entre molts altres. Una conversa honesta i valenta en què el de Terrassa assegura tenir les piles carregades quan tot just està a punt de reprendre’s el campionat de Lliga.

Seguint en l’àmbit esportiu la REVISTA BARÇA també fa un repàs a la trajectòria dels jugadors blaugrana al Mundial de Qatar. Els 17 futbolistes de la primera plantilla del FC Barcelona que han participat en aquesta cita global suposen la xifra màxima que mai un Club ha aportat en una sola fase final de la Copa del Món. 

Pel que fa a les seccions, un dels articles parla de la “nova sensació del Palau”: el pivot nigerià, James Nnaji, que amb les seves habilitats ja ha conquerit el públic culer. L’acte de comiat al mite Víctor Tomàs ocupa les planes d’handbol. I per acabar, els èxits esportius i acadèmics del tanca André Coelho i la incorporació dels germans Grau, Carles i Marc, són els temes de futbol sala i hoquei patins, respectivament.

Líders en investigació científica sobre esport femení

En l’àmbit institucional, el número 114 de la REVISTA BARÇA duu un tema exclusiva sobre un projecte d’investigació que posa a prova la saliva com a fluid per obtenir dades sobre com afecta la menstruació en les jugadores dels equips femenins de futbol. Un estudi dut a terme pel Barça Innovation Hub (BIHUB) que demostra l’interès del FC Barcelona a liderar la recerca científica vinculada a l’esport.

Les fotos del canvi de fesomia de l’Spotify Camp Nou, amb l’evolució de l’enderrocament parcial de la tercera graderia, formen part d’un altre dels temes destacats de la Revista, que també tracta en un ampli reportatge la visita del president Laporta a Colòmbia, de la mà de la Fundació FC Barcelona, per conèixer els projectes conjunts a favor de les persones refugiades, executats amb d’ACNUR/UNHCR i Save The Children.

Les persones que s’endinsin en la publicació també podran descobrir el programa d’activitats previst per a aquestes festes al recinte Barçaland, un espai per viure el Nadal a les instal·lacions del Club amb activitats per als més menuts. L’estrena de tres noves Barça Stores i la presentació del segell editorial Barça Books són alguns dels temes corporatius que també es poden trobar al número 114, a més d’altres d’assumptes de caire comercial i institucional.

Els socis i sòcies han rebut la REVISTA BARÇA en format digital a través del butlletí Infosocis. La publicació també està disponible a l’App de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut