Participa en el nou programa de Barça TV, 'El Cant de la Penya'!

Participa en el nou programa de Barça TV, 'El Cant de la Penya'!

Les penyes oficials podreu guanyar importants premis en metàl·lic amb les vostres millors interpretacions de l’himne del Barça

Barça TV arrenca un nou concurs on podreu participar totes les penyes oficials i guanyar importants premis en metàl·lic.

El Cant de la Penya, que és el nom del nou programa, tindrà com a protagonistes tots aquells penyistes i barcelonistes que s’atreveixin a sortir davant de la càmera interpretant l’himne del Barça en format lipdub

 

Com podem participar a 'El Cant de la Penya'?

Per participar en el nou programa de Barça TV cada penya haurà de reunir els seus penyistes i tots aquells barcelonistes del seu poble o ciutat per enregistrar l’himne de Barça en format “lipdub”. Un lipdub és un vídeo musical on un grup de persones interpreten en format playback una cançó molt coneguda. Aquest vídeo haurà de ser enregistrat en format plano seqüència, és a dir, no es podrà tallar en cap moment la gravació. Volem que els vostres vídeos siguin el més divertits possibles perquè els millors tindran premi!

Grans premis per a les penyes guanyadores

Durant el que queda de temporada, Barça TV anirà emetent les vostres creacions i, finalment, els vídeos més originals i divertits optaran a guanyar els premis següents:

  • Primer premi de 5.000€
  • Dos segons premis de 2.500€
  • 4 tercers premis de 1.000€ 
  • 8 premis de 500€

Si us voleu apuntar, només heu d’enviar un correu electrònic a elcantdelapenya@studios.fcbarcelona.cat i l’equip del programa es posarà en contacte amb vosaltres.

Animeu-vos que us volem veure a Barça TV!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut