Quin ha estat el millor gol de l'any del Femení?

Quin ha estat el millor gol de l'any del Femení?

Participa ara en la votació per triar la millor diana del 2022 i entra en el sorteig de quatre entrades dobles per veure el Barça-Rosengard del dia 21

S'acosta el final del 2022 i toca escollir quin ha estat el millor gol del Barça Femení aquest any. S'han marcat dianes de tot tipus i per a tots els gustos, però hem escollit les 10 millors perquè els fans culers de tot el món puguin votar i escollir-ne la millor. La votació tindrà lloc entre el 14 i el 18 de desembre

Entre els candidats figuren cinc gols de la temporada 2021/22 i cinc més de l’actual. Alexia, Mapi, Pina, Graham Hansen -totes elles amb dos gols finalistes-, Marta Torrejón i Mariona són les jugadores que opten al millor gol del 2022. Quina t'agrada més? 

Cal recordar que en la categoria masculina el gol de Pedri contra el Sevilla es va coronar com la millor del 2022 després que votessin més de 18.000 fans d'arreu del món.

El premi, entrades per al Barça-Rosengard

Entre tots els fans que participin en la votació entre el 14 i el 18 de desembre hi haurà fins a quatre guanyadors que s’enduran quatre entrades dobles per viure en directe el partit de Champions League entre el Barça i el Rosengard que es disputarà el 21 de desembre a l'Spotify Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut