Gimnàstic de Tarragona – Barça Atlètic: Gran repte a domicili

Gimnàstic de Tarragona – Barça Atlètic: Gran repte a domicili

(19:00 hores, Esport3 i Instat TV) El filial blaugrana visita el Nou Estadi Costa Daurada per mantenir la bona línia de resultats en el segon partit de la setmana

El Barça Atlètic afronta aquest diumenge (19 hores) el partit de la 16a jornada del grup 2 de 1a Federación al Nou Estadi Costa Daurada. El filial blaugrana s’enfronta al Gimnàstic de Tarragona en el segon partit de la setmana, després de la victòria del dimecres contra l’Eldense (1-0) al Johan Cruyff.

Moments oposats

Es tracta del penúltim partit de l’any, abans del Barça Atlètic – Real Unión de Irún del proper dissabte al Johan Cruyff. El conjunt de Rafa Márquez encadena dues jornades sense encaixar cap gol, amb l’empat al camp de l’Intercity (0-0) i el triomf contra l’Eldense a casa (1-0). Una dinàmica que l’equip vol mantenir al Nou Estadi Costa Daurada.

El Nàstic, per la seva banda, arriba en una dinàmica negativa que l’ha dut a perdre els dos darrers partits: 0-1 contra el Sabadell i 3-0 al camp de l’Osasuna Promesas. Amb aquests últims resultats, Barça Atlètic i Nàstic arriben absolutament igualats en la classificació. I és que tots dos equips sumen 22 punts, amb un balanç de calcat de sis victòries, quatre empats i cinc derrotes.

Alvaro Sanz i Juanda, absents

L’equip, que va fer un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el dissabte al matí, s’ha desplaçat a Tarragona aquest mateix diumenge. Rafa Márquez ha citat els 20 jugadors disponibles, en una llista on destaquen les absències d’Alvaro Sanz i Juanda. El migcampista té unes molèsties a l’adductor de la cama esquerra i no podrà jugar al Nou Estadi Costa Daurada. L’extrem, per la seva banda, es troba concentrat amb la selecció de Colòmbia Sub20 per disputar dos amistosos contra el Perú (els propers dimarts i dijous) com a preparació del Sudamericà Sub20 que es disputarà entre els propers mesos de gener i febrer.

Aquestes absències se sumen a les de Zacarías Ghailan i Estanis Pedrola, que ja s’entrenen parcialment amb el grup en el seu procés de recuperació, i del porter Nil Ruiz, que continua amb molèsties al colze dret.

Amb tot això, els 20 jugadors convocats per al partit són els següents: Arnau Tenas, Kochen, Sergi Rosanas, Chadi Riad, Marc Casadó, Zalaya, Diounkou, Roberto, Aranda, Román Vega, Emre Demir, Alvaro Nuñez, Fabio, Txus Alba, Luismi Cruz, Carbonell, Pelayo, Àlex Valle, Víctor Barberà i Ilias Akhomach.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut