CF Intercity – Barça Atlètic: Empat molt competit (0-0)

Repartiment de punts a Alacant en un partit on els locals han estat superiors a la primera meitat, però els culers han dominat a la segona

Empat trepidant entre l'Intercity i el Barça Atlètic (0-0). Els culers han sumat un punt en el duel corresponent a la jornada 14 del grup 2 de 1a Federació, on el conjunt de Rafa Márquez visitava l’estadi Antonio Solanas d'Alacant. El matx, que ha vist com cada equip dominava una part, acaba amb repartiment de punts en un duel molt competit fins al final.

Exhibició d'Arnau Tenas

La primera meitat ha estat marcada per una gran actuació d'Arnau Tenas sota pals, sobretot als darrers minuts del primer temps. El porter blaugrana ha realitzat fins a set aturades a la primera part, salvant al Barça Atlètic d'encaixar. L'Intercity ho ha intentat en diverses accions, però s'ha topat una i altra vegada amb Tenas.

Tot i així, els barcelonistes també han intentat reaccionar, i dues bones arribades de Txus Alba han estat les accions més destacades en atac, però sense fortuna en la definició per acabar marxant al descans amb el 0-0 al marcador.

Reacció culer sense premi

Ja a la segona meitat, el Barça Atlètic ha reaccionat i ha disposat de bones ocasions mitjançant Juanda i també Carbonell, però sense encert en la definició. El partit ha canviat totalment de guió, i ha estat el conjunt barcelonista qui ha disposat de les millors ocasions a la segona meitat.

També Txus Alba i Roberto han tingut a les seves botes el gol de la victòria, però s'ha resistit. Finalment, empat sense gols que permet als de Rafa Márquez sumar un punt, després d’un partit molt competit de principi a fi amb dues parts molt diferenciades, on els locals han dominat a la primera però els culers clarament a la segona.

CF Intercity, 0
Barça Atlètic, 0

CF Intercity: Manu Herrera, Guillem, Vadik, Álvaro Pérez, Cristo, Belotti, Miguel Marí (Xemi, 57'), Cristian (Raúl, 67'), Pol Roigé (Angong, 57'), Aarón Piñán (Carmona 85'), Etxaniz (Solde, 57').
Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Núñez (Diounkou, 89'), Pelayo, Chadi Riad, Álex Valle, Casadó (Álvaro Sanz, 71'), Carbonell, Txus Alba, Juanda (Fabio, 80'), Ilias (Luismi, 71'), Barberà (Roberto, 80').
Gols: -
Àrbitre: Sánchez Villalobos. Groga a Pol Roigé (8'), Barberà (22'), Casadó (59'), Txus Alba (68').