Barça-Blendio Sinfín: Continua la ratxa (43-19)

Els blaugranes aconsegueixen la catorzena victòria consecutiva per seguir invictes a la Lliga Asobal

El Barça d’handbol segueix sumant victòries! I és que els de Carlos Ortega encara no coneixen la derrota aquest curs a la Lliga Asobal. Són 14 victòries de 14 jornades disputades, el que fa que els blaugranes siguin líders en solitari, després de superar amb comoditat al Blendi Sinfín al Palau Blaugrana per 43-19.

Per la via ràpida

El partit ha començat de la millor manera possible pels blaugranes, ja que ben aviat s’han aconseguit desferrar del Blendio Sinfín al marcador. Als 10 minuts, els de Carlos Ortega ja estaven quatre gols per sobre els càntabres (8-4). Gràcies a sobretot uns primers grans minuts de Richardson, que havia marcat fins aleshores la meitat dels gols blaugranes, quatre.

A partir d’aquesta diferència de quatre, ha arribat el millor moment del partit pels culers, ja que han aconseguit un parcial de 9-0, entre el minut cinc i el minut 24 de la primera part. Una ratxa on el Barça ha atacat molt bé, sobretot amb un bon Wanne, que partint des de la banda ha marcat cinc gols. Però també els blaugranes han defensat de manera molt eficient, i entre la fusta i Nielsen, que ha aturat sis dels 13 tirs que li han fet a la primera part, han evitat que els càntabres marquessin un gol en 19 minuts.

Una primera part que ha acabat amb el Barça 15 punts per sobre, 22-7 a la fi dels primers 30 minuts.

L’hora dels joves

A la represa les coses han continuat igual, amb un Barça molt ofensiu que en el minut 40 ja tenia als visitants a 20 punts (31-11). Un avantatge que aniria mantenint durant la segona part.

Amb la lesió d'Aitor Ariño a l'últim partit de Champions, que el farà estar sis mesos de baixa i el descans que li ha donat Ortega a Aleix Gómez i Ludovic Fabregas, havien anat convocats els joves Artur Parera, Pablo Urdangarin i l'extrem esquerre del Barça Atlètic, Martí Soler, que gràcies al fet que el partit estava controlat han tingut molt protagonisme a la segona part. Els més participatius han estat Urdangarín i Soler atacant pels extrems: tres gols per Urdangarín, quatre per Soler.

La mala notícia ha estat quan als 53 minuts, Pablo Urdangarín es preparava per acabar una jugada quan ha rebut una entrada d'un jugador visitant i ha acabat lesionat, amb mal al turmell dret.

El Barça ha continuat mantenint un avantatge molt favorable que ha fet que el partit no es compliqués en cap moment, al final dels 60 minuts el marcador mostrava el 43-19 final. El Barça segueix líder invicte a la Lliga Asobal, i el proper compromís dels de Carlos Ortega serà el 8 de desembre davant l'Aalborg a la jornada nou de la Champions.

Fitxa del partit

Barça: 43

Blendio Sinfín: 19

Barça, Emil Nielsen (-), Carlsbogard (3), Hampus Wanne (5), Blaz Janc (6), Artur Parera (2), Domen Makuc (2), Richardson (8) – set inicial- Pérez de Vargas (-), Dika Mem (2), N’Guessan (-), Petrus (-), Martí Soler (4), Luka Cindric (3), Langaro (1), Pablo Urdangarín (3) i Luis Frade (4).

Blendio Sinfín, Ernesto Sánchez (-), Gustavo Alonso (1), Marcos Aguilella (4), Diego Monzón (2), Ángel Basualdo (1), Perbelini (1) – set inicial – Nico Bono (3), Marcos Domínguez (-), Alberto Pla (1), Jacob Díaz (-), Óscar García (2), Herrero (-), Pablo Rama (1).

Parcials: 3-1, 8-4, 12-4, 15-4, 17-5, 22-7 (descans), 27-9, 31-11, 32-13, 35-14, 39-17, 43-19 (final).

Àrbitres: Víctor Navarro Baquero | Fernanda Espino Guerra