El FC Barcelona celebra el seu 123è aniversari posant en relleu les singularitats de ser ‘Més que un Club’

El FC Barcelona celebra el seu 123è aniversari posant en relleu les singularitats de ser ‘Més que un Club’

En un vídeo amb Barcelona de fons, en què s'alternen imatges de jugadors i jugadores amb fans anònims, el Club llança una nova proposta gràfica sota el símbol “+”, que representa la seva vocació de tenir un impacte positiu en la societat

El FC Barcelona celebra el seu 123è aniversari avui, dia 29 de novembre. I per fer-ho llança un vídeo manifest amb què vol posar en relleu les singularitats darrere el lema de ‘Més que un Club’ i quins són els pilars que l’han convertit en una entitat amb una personalitat i uns valors que la distingeixen arreu del món.

 

Així, el Barça aposta per revisar precisament aquest ‘Més que un Club’ plasmant el seu significat en una imatge gràfica que s’expliqui per si mateixa: la grafia universal de la suma “+”. Un símbol que recull la voluntat del Barça de seguir sumant i de tenir un impacte positiu en el seu entorn i en la societat, sense perdre la seva identitat.

Els jugadors dels primers equips de futbol Lewandoski, Pedri, Araujo, Busquets, Piqué, Patri, Alexia, Aitana i Mapi són protagonistes d’aquesta peça audiovisual juntament amb els jugadors i jugadores de l’equip Fundació FC Barcelona, amb els nens i nenes de la Masia, amb els beneficiaris dels programes de la Fundació i amb diferents fans anònims blaugrana. I tots ells es troben en un escenari comú, els carrers i llocs emblemàtics de Barcelona, posant de manifest l’estreta connexió que existeix entre el Club i la ciutat i reivindicant, un cop més, unes arrels de les quals l’Entitat se sent orgullosa.

Volem Sumar

‘Som més que esport’, ‘Som +’, amb aquestes frases el manifest introdueix els pilars blaugrana com la Masia, l’escola de formació que s’ha convertit en un referent a tot el món perquè educa no només en l’àmbit esportiu, sinó amb una visió holística per formar persones; els Socis i Sòcies, posant en relleu un model de governança singular amb què les grans decisions del Club es prenen de manera democràtica per part dels seus més de 142.000 associats que són els propietaris de l’Entitat; i l’Estil de Joc, definit per la passada i la possessió de la pilota, que han permès que el Barça sigui reconegut arreu del món.

El vídeo també destaca ‘Volem Sumar’ en al·lusió a la manera com l’Entitat busca sumar en Diversitat, amb un ferm compromís en la construcció d’un Club que reconeix la diversitat en tots els seus àmbits i respon de manera ferma davant les conductes discriminatòries; en Inclusió i compromís social, expressat a través del seu objectiu de tenir un impacte positiu en l’entorn a través del poder transformador de l’esport; i en Empoderament femení promovent el paper de la dona en el món de l’esport i de la societat en general.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut