El FC Barcelona i  Sebang Global Battery renoven la seva aliança per tres temporades

El FC Barcelona i Sebang Global Battery renoven la seva aliança per tres temporades

La marca coreana de bateries serà partner regional del Club en els mercats de Tailàndia, Vietnam i Malàisia fins al final de la temporada 2024/25

El FC Barcelona i Sebang Global Battery han renovat el seu acord de patrocini per tres noves temporades, amb què la marca coreana de bateries d'automòbil seguirà sent partner regional del Club a Vietnam i Malàisia, a més d'incorporar com a nou territori Tailàndia, fins a la conclusió de la temporada 2024/25.

El Barça i Sebang van iniciar la seva unió en la temporada 2019/20, en una aliança gestionada des de l'oficina que el Club té a Hong Kong. A través de la renovació de l'acord el FC Barcelona continua ampliant la seva presència en diferents territoris d'Àsia – Pacífic i es consolida com una marca en què empreses de referència continuen confiant per contribuir al seu reconeixement en els seus territoris d'interès.

En el marc de la seva unió, el Club i Sebang han col·laborat en diferents projectes per apropar el Club als fans asiàtics. Entre ells destaca l'entrega de diferents paquets regal sorpresa a nens en situació vulnerable a Corea del Sud, que incloïen una carta del primer equip, amb una samarreta, unes botes de joc i una pilota signada. Així mateix, durant la pandèmia de la Covid-19 i amb l'objectiu de permetre als aficionats i aficionades de Corea del Sud i Malàisia de gaudir d'una experiència Barça malgrat les limitacions de moviment existents en aquell moment, el Barça i Sebang van organitzar diferents tours en streaming a l'Estadi per als fans, que també contemplava l'entrada al vestidor del primer equip.

Ara, en el marc de la renovació de la seva aliança, a partir de la present temporada Sebang col·laborarà en l'organització de diferents Barça Academy Camps i esdeveniments corporatius, amb què els fans en els diferents territoris d'interès de l'acord podran conèixer de primera mà la filosofia i la metodologia Barça. Així mateix, a través de l'acord està prevista la col·laboració d'ambdues marques en la creació de continguts que permetran incrementar l'engagement amb els fans de Tailàndia, Malàisia i Vietnam, on el Club compta actualment amb més de 16 milions de seguidors.

Sobre Sebang Global Battery

Des de fa més de mig segle, Sebang Global Battery lidera la indústria coreana de bateries amb la marca "Rocket Battery". Així mateix, s'està convertint en una futura companyia d'energia gràcies a la seva contínua gestió innovadora per adaptar-se als ràpids canvis en el mercat i pel seu esforç continu per desenvolupar tecnologies que els permetin fer els millors productes. Com a resultat, la companyia ha crescut fins a convertir-se en un dels 10 principals fabricants de bateries del món, exportant productes a més de 130 països.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut