L’entrenador del Barça Atlètic, Rafa Márquez, visita els jugadors del Barça Academy Clinic de Mèxic

L’entrenador del Barça Atlètic, Rafa Márquez, visita els jugadors del Barça Academy Clinic de Mèxic

Els esportistes han estat seleccionats dels diferents Barça Academy Camps celebrats l'estiu passat al país asteca

Prop d’un centenar d’esportistes que han participat durant aquesta setmana al Barça Academy Clinic de Mèxic han rebut una visita molt especial, la de l’exjugador del primer equip i actual entrenador del Barça Atlètic, Rafa Márquez. Els jugadors, que s’han estat entrenant durant aquesta setmana a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, han estat molt atents escoltant alguns savis consells de l’ídol mexicà, que s’ha dirigit a ells d’una forma molt propera, a més d’emportar-se de record una fotografia al seu costat.

El grup d’esportistes mexicans arribats a Barcelona han estat seleccionats dels diferents Barça Academy Camps celebrats durant l’estiu passat per tot Mèxic per poder compartir durant una setmana d’una experiència 100% Barça, amb una sèrie d’entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, les visites al Museu del FC Barcelona i a l’Spotify Camp Nou i tota una sèrie d’activitats relacionades amb el Club i amb la ciutat, acabant aquest passat divendres amb un sopar al propi estadi.

Entre tots els moments especials de la seva estada a Barcelona ha destacat el que van poder viure dimarts passat, quan van poder seguir en directe a una pantalla gegant des de la Sala Roma de l’Spotify Camp Nou el partit que enfrontava la selecció Tricolor contra Polònia a la Copa del Món Qatar 2022.

Els Barça Academy Camps Mèxic tornaran a Barcelona el pròxim mes de març amb un segon grup de jugadors seleccionats per gaudir d’aquesta gran experiència esportiva a les instal·lacions del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut