Un històric torna al Palau

Un històric torna al Palau

El Barça rep dimarts (20.45h) el Partizan

El Barça rep aquest dimarts (20.45h, Dazn) el Partizan Mozzart Bet Belgrade, en la novena jornada de l’Eurolliga. El partit suposarà la tornada d’un equip històric al Palau Blaugrana, que s’enfrontarà al conjunt blaugrana en partit oficial per primer cop des del 2013.

El rival

L’equip serbi acumula fins ara un balanç de quatre victòries i quatre derrotes. Després de començar la temporada de tornada a la màxima competició continental amb tres derrotes, els homes dirigits per Zeljko Obradovic s’han recuperat per signar quatre triomfs en els darrers cinc partits.

Fins a cinc jugadors del Partizan registren mitjanes de dobles dígits d’anotació per partit. Els jugadors més destacats en aquest inici són Kevin Punter (17,2 punts per partit), Zach LeDay (14,1 punts per partit) i Mathias Lessort (13,1 punts per partit, 8,5 rebots i 1,8 taps). L’exblaugrana Dante Exum va reaparèixer la setmana passada d’una lesió amb 21 punts contra el Maccabi Playtika.

El Barça

Per la seva banda, el Barça acumula un balanç de cinc victòries i tres derrotes en la present Eurolliga. Els homes de Saras Jasikevicius van veure com es tallava la passada jornada, a la pista de l’Anadolu Efes, una ratxa de tres triomfs consecutius. Els blaugranes buscaran tornar a la victòria amb el suport del Palau.

El conjunt català manté les baixes per lesió de Nikola Mirotic i Sergi Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut