Patri, Irene Paredes i Jana es troben amb els fans a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

Patri, Irene Paredes i Jana es troben amb els fans a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

Les tres jugadores han participat aquest dijous en un 'Meet&Greet' amb els aficionats i aficionades culers, quan queda una setmana pel partit que l’equip disputarà contra el Bayern de Munic

Els culers han tingut avui l’oportunitat de conèixer en persona a les jugadores del primer equip femení Patri Guijarro, Irene Paredes  i Jana Fernández, en un Meet & Greet celebrat a la Barça Store de l’Spotify Camp Nou. Les tres han signat autògrafs i han xerrat amb els fans que s’han apropat a la botiga.

 

Les jugadores han rebut una càlida acollida per part  dels aficionats i aficionades que, a més,  han pogut fer-se una foto amb elles. La trobada amb l’afició té lloc tot just una setmana abans que l’equip disputi a l’Spotify Camp Nou el seu primer partit d’aquesta temporada a l’Estadi contra el Bayern de Munic, que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre a les 18.45 hores. Un partit clau de la fase de grups de la Champions femenina, en què actualment el conjunt blaugrana i l’alemany estan igualats a sis punts després d’haver disputat dos partits.

El Barça Femení a l’Spotify Camp Nou

El dijous 24 de novembre serà el tercer cop que l’equip dirigit per Jonatan Giráldez disputa un partit de Champions a l’Spotify Camp Nou.

El primer va tenir lloc el 30 de març del 2022 contra el Reial Madrid, amb l’assistència de 91.553 espectadors, mentre que el segon va ser contra el Wolfsburg el 22 d’abril, davant de 91.648 persones. En tots dos casos, es va batre el rècord mundial d’assistència de públic en un partit de futbol femení i ambdues jornades es van convertir en una festa del futbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut