Alexia, la millor jugadora de l’any pels Globe Soccer Awards

Alexia, la millor jugadora de l’any pels Globe Soccer Awards

La capitana blaugrana s’emporta el reconeixement per davant de Beath Mead i Linda Caicedo

Alexia Putellas torna a brillar i continua col·leccionant títols aquest 2022. La migcampista del FC Barcelona ha estat guardonada amb un nou trofeu individual que l’acredita com a millor jugadora de l’any pels Globe Soccer Awards.

Després d’estar inclosa en l’equip ideal de la Champions, ser reconeguda com “La jugadora de l’any” per la UEFA i revalidar la Pilota d’Or, la capitana del Barça afegeix un guardó més a la col·lecció amb el Globe Soccer Award 2022 a la millor futbolista de l’any.

La futbolista ha estat reconeguda aquest dijous en una gala celebrada a Dubai a la que no ha pogut assistir i on també estava nominat l'equip blaugrana com a millor equip de l’any.

La temporada d’Alexia

La jugadora culer, que es troba recuperant-se de la lesió al genoll, va ser i és una peça clau de l’equip de Jonatan Giráldez. La temporada passada, va ser la màxima anotadora de l’equip a la Lliga amb 18 gols i també a la Champions amb 11. A més, també va ser nomenada MVP  de la competició europea i va ser condecorada amb la Creu de Sant Jordi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut